Cati bani a castigat Andreea Balan din imaginile postate de pe patul de spital. Contul vedetei a explodat

/ / Modificat: 2019-04-11
Cati bani a castigat Andreea Balan din imaginile postate de pe patul de spital. Contul vedetei a explodat

Andreea Balan nu castiga bani doar din show-urile sale de muzica si dans. Cantareata isi rotunjeste veniturile din canalul sau de YouTube, aratand imagini cu familia sa.

Aceasta a postat materiale chiar si cu ea, pe patul de spital, dupa problemele cu care s-a confruntat dupa cea de-a doua nastere, motiv pentru uniii sa o acuze ca-si expune viata pentru bani.

Site-ul socialblade.com, care ofera rapoarte complexe, updatate zilnic, legate de conturile de Youtube sau social media arata ca Andreea Balan castiga bani frumosi de pe YouTube. Canalul sau a explodat in ultimele luni ajungand de la 256.000 de vizualizari si o rata de 874 de abonati lunari in martie 2018 pana la 2,79 milioane vizualizări si 15.500 abonati, in martie 2019.

Cati bani a castigat cantareata

Cu 3,15 milioane vizualizari (pentru ultimele 30 de zile) si un total de 231.000 subscriberi, Andreea are un castig situat intre 789 si 12,6 mii dolari in ultimele 30 de zile, scrie wowbiz.

Youtube plateste utilizatorii nu doar in functie de abonati si vizitatori ci si in functie de tara din care provin, pe baza unui indice numit CPM (cost per mille - costul de publicitate pentru o mie de vizualizari). Astfel, un un vlogger din Romania poate castiga de pana la 10 ori mai putin decat unul din SUA, pentru acelasi numar de vizualizari si abonati.

Chiar si asa, Andreea Balan poate castiga intre 1000 si 1.500 de dolari. Doar ca aceasta si-a inregistrat contul de Youtube in Statele Unite, iar asta face ca suma sa creasca. Cel mai probabil, aceasta incaseaza intre 6.000 – 8.000 dolari in ultimele 30 de zile.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre