Andreea Balan, tablou de familie, de Craciun, alaturi de fetitele sale si Victor Cornea!

/ / Modificat: 2023-12-29
Andreea Balan, tablou de familie, de Craciun, alaturi de fetitele sale si Victor Cornea!

Andreea Balan pare mai fericita ca niciodata si se pare ca linistea de care avea atata nevoie a poposit in viata ei fix cand se astepta mai putin. Cei patru au petrecut Craciunul impreuna si au avut parte de o sedinta foto speciala.

Andreea Balan postat imaginile pe retelele de socializare si a tinut sa le transmita internautilor si un mesaj emotionant, cu ocazia zilei sfinte de Craciun:

„Magia Craciunului este despre iubire si familie 😍Iar iubirea este cea mai inalta si pura forma de existenta🙏Va dorim un Craciun Fericit ,plin de iubire, liniste si pace sufleteasca alaturi de persoanele dragi 💝”, a scris artista, in dreptul fotografiilor postate.

Victor Cornea se comporta ca un tata cu cele 2 fetite ale artistei, iar micutele sunt extrem de fericite in prezenta tenismenului, asa cum au observat internautii.

„Ma inclin! Andreea noastra si-a dorit dintotdeauna un barbat care s-o iubeasca si sa-i accepte minunatiile, dar cel mai important ca barbatul din viata ei sa fie un exemplu pentru fetite. Tu ai tot: iubire, respect, educatie , munca, disciplina si rezultate remarcabile. Felicitari si succes! 👏”, i-a scris o internauta, in comentariu, Andreei Balan.

  • Surse: click.ro, instagram.com
  • Foto: Instagram

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan fetite Andreea balan

Articole recomandate

Citeste si despre