Andreea Balan a primit rezultatul testului pentru Covid-19 , dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel

/ / Modificat: 2020-06-18
Andreea Balan a primit rezultatul testului pentru Covid-19 , dupa ce a intrat in contact cu Marcel Pavel

La doar o zi dupa ce s-a aflat ca Marcel Pavel are coronavirus, vedetele care au intrat in contact cu acesta si-au facut testul.

Iar printre acestea se afla si Andreea Balan. Aceasta s-a speriat pentru ca a petrecut mult timp cu cele doua fetite ale sale si cu mama sa. Insa vestile sunt bune pentru ea. Rezultatul testului a fost negativ, potrivit gandul. ro. Artista este bine si nu a fost infectata cu noul coronavirus. 

Ozana Barabancea are coronavirus

Nu la fel de norocoasa a fost Ozana Barabancea. Ea a fost internata azi la pranz la Institutul de Boli Infectioasa "Matei Bals," dupa ce testele de ultima ora au aratat ca este infectata si ea cu virusul Covid-19, potrivit sursei citate. 

Ozana Barabancea se afla intr-o rezerva a Sectiei pentru copii a spitalului, deoarece unitatea medicala nu mai are locuri de internare in saloanele destinate pacientilor adulti. Se pare ca ea va ramane doua saptamani sub supravegherea medicilor.Vedeta nu a dorit sa comenteze subiectul, dar nici nu a negat informatiile.

"Nu vreau sa fac nicio declaratie! Nu mai insistati!" 

Marcel Pavel se afla si el in spital

Marcel Pavel a ajuns noaptea trecuta la spital, cu izoleta,  dupa ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Artistul se simtea rau de cateva zile si manifesta simptomele unei raceli. Asa a decis sa faca testul pentru COVID-19.

"Nu am febra. Sunt ragusit, cred ca am racit la filmari. Familia mea se simte bine. Astept rezultatul si sper sa fie negativ," declara artistul pentru Click.ro. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Andreea balan Test coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre