Cine ar fi ucis-o pe fetita de 12 ani, gasita in lada unei canapele. Unchiul copilei, primele declaratii

/ / Modificat: 2023-06-06
Cine ar fi ucis-o pe fetita de 12 ani, gasita in lada unei canapele. Unchiul copilei, primele declaratii

Crima socanta in cartierul Berceni din Capitala. Proprietarul unui apartament din aceasta zona a sunat panicat la politie dupa ce a descoperit ca in lada canapelei din sufragerie se afla cadavrul unei femei. 

Barbatul s-a ingrijorat dupa ce persoanele care inchiriasera apartamentul nu i-au mai raspuns la telefon. Ajuns la locuinta din Berceni, acesta a avut un soc: a gasit un cadavru invelit intr-un sac din plastic in lada canapelei din sufragerie.

CITESTE SI: O fetita de 12 ani a fost gasita moarta in lada unei canapele, intr-un apartament din cartierul Berceni

Politistii au descoperit ca trupul neinsufletit este al unei fetite in varsta de 12 ani, care fusese data disparuta impreuna cu mama ei in urma cu o luna. 

Fetita a fost luata de mama sa pentru a petrece sarbatorile pascale impreuna. Mama copilei lucra in Spania de ani buni. Ea a venit in tara impreuna cu concubinul sau. Tatal fetitei a incercat sa dea de fosta lui sotie, insa aceasta nu i-a mai raspuns la telefon. Ingrijorat barbatul a mers la politie pentru a le da disparute. 

Unchiul fetitei spune ca responsabil de crima ar fi chiar concubinul femeii, care a fost deja arestata in Spania. Concubinul acesteia s-ar afla in Olanda si urmeaza sa fie dat in urmarire internationala. 

Unchiul spune ca barbatul nu parea un om care sa dea de banuit, insa nimeni nu se astepta sa se ajunga la o astfel de tragedie. 

Unchiul fetei disparute spune ca cel responsabil de crima ar fi actualul concubin al surorii lui, care intre timp a fost prinsa in Spania. Totusi, acesta nu era un om care sa dea de banuit, spune barbatul si nimeni nu se astepta ca fetita sa fie ucisa.

„Mi se parea si mie fata lui foarte ciudata, dar in fata noastra nu vorbea urat, nu se comporta urat, a fost si la cununia noastra, nu mi se parea nimic, daca vedeam ceva diferit, nu mai voiam sa stau cu el.  Am vorbit cand a fost la mama inainte de Paste. (Deci acum doua luni?) Da, cam asa”. 

CITESTE SI: Rasturnare de situatie in cazul mortii fetitei de 12 ani gasita in lada unei canapele. Mama ei a fost arestata in Spania

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri violente copii

Articole recomandate

Citeste si despre