O mama si-a inecat cei doi copii in cada, apoi si-a luat viata. Ce a impins-o sa recurga la asa ceva

/ / Modificat: 2023-11-03
O mama si-a inecat cei doi copii in cada, apoi si-a luat viata. Ce a impins-o sa recurga la asa ceva

Teama ca isi va putea pierde copiii a impins-o pe o tanara mama sa recurga la un gest teribil. Femeia si-a inecat cei doi copii in cada, apoi s-a sinucis. Cel care a facut tragica descoperire a fost fostul sot al femeii. 

Derek Johnson, in varsta de 33 de ani, din Alabama, a trecut prin momente de groaza cand a ajuns acasa la fosta sotie si a avut parte de o scena de cosmar. 

Nancy Johnson i-a ucis pe cei doi copii mici, Jacob, in varsta de doi ani si Mia, in varsta de cinci ani, pe fondul unei lupte pentru custodie.

Derek se despartise de Nancy si locuia intr-o rulota pe proprietatea lor, in conformitate cu acordul de separare.

Femeia avea un comportament haotic

Pe 28 septembrie, Derek si-a gasit copiii morti in interiorul casei lor, inecati in cada, Nancy luandu-si propria viata. Relatia cuplului se deteriorase, ceea ce a dus la o cerere de divort din partea lui Nancy, care avea un comportament din ce in ce mai haotic.

In ciuda faptului ca a primit custodia de urgenta, Derek a fost de acord ca Nancy sa petreaca si ea timp cu cei doi copii.

Din pacate, sanatatea mintala a lui Nancy s-a deteriorat si mai mult, ceea ce a dus la acest incident devastator. 

"Sunt mort pe dinauntru. Ma simt pierdut. Nu am nimic, absolut nimic, si nu stiu cum imi voi reveni. Stiu doar ca imi va fi dor de ei toti. Am inceput sa intru in panica. Am intrat in stare de soc. Am inceput sa tip. Am sunat la politie". Derek a continuat apoi sa vorbeasca despre sotia sa: "Ea nu a vrut sa am copiii. Copiii erau ai ei, iar daca trebuia sa-i imparta, avea de gand sa-i ia cu ea. Si-a pierdut controlul asupra realitatii, iar eu fusesem ancora ei".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Copii Stiri violente copii

Articole recomandate

Citeste si despre