O fetita de 12 ani a fost gasita moarta in lada unei canapele, intr-un apartament din cartierul Berceni

/ / Modificat: 2023-06-06
O fetita de 12 ani a fost gasita moarta in lada unei canapele, intr-un apartament din cartierul Berceni

Proprietarul unei locuinte din Sectorul 4 al Capitalei a gasit, dupa plecarea unor chiriasi, un cadavru intr-un sac, in lada canapelei din sufragerie! Corpul fara suflare apartine, se pare, unei fetite de 12 ani, care a locuit in chirie in apartamentul din Berceni cu mama ei si fusese data disparuta de mai bine de o luna.

„Autopsia medico-legala a stabilit ca moartea persoanei neidentificate, de sex femeiesc, a fost violenta. La datele de 04 si 05 iunie 2023 au fost dispuse expertize genetice judiciare pentru stabilirea profilului genetic ADN al cadavrului, expertize ce sunt efectuate de Institutul National de Criminalistica", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Fetita ucisa intr-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei! 

Detalii socante ies la iveala despre cazul din sectorul 4 din Bucuresti, unde politistii au gasit un cadavru in stare avansata de putrefactie, in lada unei canapele dintr-un apartament. Potrivit anchetatorilor, cadavrul este al unei fetite in varsta de 12 ani, care a fost data disparuta in urma cu o luna. 

„In continuarea comunicatului din data de 05.06.2023, Compartimentul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti aduce la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

La data de 06.06.2023, in baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul National de Criminalistica, s-a stabilit ca persoana decedata, gasita intr-un sac din plastic in lada canapelei unei locuinte din mun. Bucuresti, sector 4, este o minora in varsta de 12 ani, identificarea avand loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatalui minorei.

In masura in care vor fi obtinute si alte date relevante pentru ancheta, acestea vor fi facute publice in masura in care se va considera necesar. Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul Omoruri”, se arata in comunicatul Parchetului. 

Cine este fetita gasita moarta in lada canapelei 

Conform anchetatorilor, fetita in varsta de 12 ani, pe nume Anamaria Constantin, a fost data disparuta in urma cu o luna si jumatate, impreuna cu mama ei. Rudele fetei au mers la politie cu o fotografie a principalului suspect. Ar fi vorba despre concubinul mamei fetitei, pe nume Marcel, care locuieste de ani buni in strainatate si este de profesie zidar. 

De cate ori venea in tara, mama fetitei, Simona Monica Iftimovici, o lua pe aceasta la ea ca sa petreaca impreuna sarbatorile. De cand fetita a plecat cu mama ei, in urma cu o luna si jumatate, nimeni nu le-a mai vazut.

Pe Marcel si Vasile Constantin ii leaga Simona Monica Iftimovici, actuala iubita a lui Marcel, cu care acesta munceste peste hotare, si mama fetitei lui Vasile. In urma cu multi ani, Vasile a castigat custodia fetei. Potrivit surselor din interiorul anchetei, femeia si concubinul sau ar fi plecat din tara, Fetita ar fi fost ucisa in urma cu aproximativ trei saptamani inainte sa fie gasita. 

Mama fetitei a fost arestata in Spania

Mama fetei locuieste in Spania, dar in fiecare an venea in tara pentru a o vizita pe fiica ei. Ea a inchiriat un apartament in zona Berceni, unde a mers impreuna cu fiica ei. Din pacate insa, nimeni nu a mai dat de ele. Tatal fetitei fusese la politie in luna mai dupa ce femeia nu mai raspunsese la telefon. 

Anchetatorii au reusit in cele din urma sa o gaseasca pe mama fetitei, care se afla in Spania. Aceasta a fost arestata, iar politistii vor stabili ce legatura a avut de fapt cu moartea fetitei sale. Implicat in uciderea fetitei de 12 ani ar fi si concubinul femeii, care s-ar afla in Olanda. 

Citeste si: Rasturnare de situatie in cazul mortii fetitei de 12 ani gasita in lada unei canapele. Mama ei a fost arestata in Spania

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre