Fata gasita moarta intr-un parc din Mangalia a fost identificata. Cine este principalul suspect

/ / Modificat: 2023-08-06
Fata gasita moarta intr-un parc din Mangalia a fost identificata. Cine este principalul suspect

O fata a fost gasita moarta sambata dimineata intr-un parc din Mangalia. Politistii au fost alertati de un martor care a observat cadavrul. 

Dupa lungi investigatii, politistii au identificat cine este tanara si au in vizor un suspect. Este vorba despre o fata in varsta de 18 ani din judetul Vaslui. 

Oamenii legii au observat pe camerele de supraveghere doi barbati cu cagule si hanorace inchise la culoare in apropiere de locul in care a fost gasit cadavrul tinerei. Acestia apar cu 15 minute inainte ca un pescar sa treaca prin zona si sa o gaseasca pe tanara fara suflare. 

Fata gasita moarta, in aceasta dimineata, intr-un parc din Mangalia, a fost identificata. De asemenea, politistii au deja un suspect. La autopsie, medicii au descoperit ca fata avea o plaga taiata la nivelului gatului, ceea ce arata ca a avut parte de o moarte violenta. 

"Ca urmare a sesizarii din data de 6 august a.c., cu privire la faptul ca o persoana de sex femeiesc a fost gasita decedata intr-un parc din municipiul Mangalia, Compartimentul de Relatii Publice al Inspectoratului de Politie Judetean Constanta este abilitat sa comunice urmatoarele:

La data de 6 august a.c., in jurul orei 05.30, politisti din cadrul Politiei municipiului Mangalia au fost sesizati cu privire la faptul ca, intr-un parc din municipiul Mangalia, se afla cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Ca urmare a investigatiilor efectuate, a fost identificata si o persoana, de 18 ani, fata de care se efectueaza cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta", se arata intr-un comunicat al IPJ Constanta.

Ar fi vorba despre colega de camera a tinerei, tot in varsta de 18 ani. Acestea lucrau cameriste la un hotel din Saturn. Se pare ca intre cele doua ar fi izbucnit un conflict deoarece victima isi insela iubitul, iar agresoarea trebuia sa minta pentru ea. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri violente copii Stiri

Articole recomandate

Citeste si despre