Un tata si-a aruncat copiii mici de la etajul 15, pentru a-i face pe plac noii iubite

/ / Modificat: 2024-02-01
Un tata si-a aruncat copiii mici de la etajul 15, pentru a-i face pe plac noii iubite

Un tata si noua sa concubina sunt acuzati ca au organizat uciderea celor doi copii mici ai barbatului aruncandu-i intentionat pe fereastra de la etajul al 15-lea. Acestia au fost executati miercuri in China, a anuntat un tribunal local, citat de AFP.

Tragedia s-a produs in noiembrie 2020, intr-un bloc de locuinte din metropola Chongqing (sud-vest). Tatal, pe nume Zhang Bo, a marturisit ca si-a ucis fiul de un an si fetita de doi ani, rezultati dintr-o relatie anterioara, pentru a-i face pe plac noii sale partenere, Ye Chengchen. Familia femeii nu accepta ca ea sa se marite cu un barbat care are deja copii, iar barbatul a recurs la acest gest pentru a se putea casatori cu aleasa inimii sale.

Un-tata-si-a-aruncat-copiii-mici-de-la-etajul-15-dupa-ce-s-a-mutat-cu-noua-iubita

Abia pe 31 ianuarie 2024 cei doi si-au primit pedeapsa. Cuplul fusese condamnat la moarte si de prima instanta si la apel, anul trecut.

"Pe 31 ianuarie 2024 dimineata, tribunalul popular intermediar nr. 5 din Chongqing a pus in aplicare ordinul de executie emis de Curtea populara suprema si i-a executat pe Zhang Bo si Ye Chengchen", potrivit unui comunicat al tribunalului.

Cand a inceput relatia cu Zhang Bo, Ye Chengchen nu stia ca acesta inca este casatorit si are copii, iar cand a aflat a decis sa continue totusi relatia. La divortul pronuntat in februarie 2020, tatal a fost de acord sa plateasca pensie alimentara fostei sotii si sa-si creasca fiul de un an pana la implinirea varstei de 6 ani. Totusi, noua partenera a barbatului considera ca existenta celor doi copii "o povara pentru viitoarea lor viata impreuna" si "un obstacol" in calea casatoriei sale cu Zhang Bo, a explicat tribunalul in comunicatul de miercuri.

Un-tata-si-a-aruncat-copiii-mici-de-la-etajul-15-dupa-ce-s-a-mutat-cu-noua-iubita

Tanara ar fi "exercitat o presiune constanta" asupra barbatului pentru ca acesta sa-i ucida pe copii, potrivit aceleiasi surse. Cei doi au decis sa ascunda crima sub aparenta unui accident, a subliniat tribunalul, evocand, in fine, un modus operandi "inuman", care "sfideaza limitele moralei".

Un-tata-si-a-aruncat-copiii-mici-de-la-etajul-15-dupa-ce-s-a-mutat-cu-noua-iubita

In 2015, China a redus de la 55 la 46 numarul de infractiuni pentru care se poate pronunta pedeapsa capitala. Intre acestea au ramas crimele cu intentie, violul si traficul de droguri, dar au fost excluse proxenetismul sau contrabanda cu arme.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri violente copii

Articole recomandate

Citeste si despre