Rasturnare de situatie in cazul mortii fetitei de 12 ani gasita in lada unei canapele. Mama ei a fost arestata in Spania

/ / Modificat: 2023-06-06
Rasturnare de situatie in cazul mortii fetitei de 12 ani gasita in lada unei canapele. Mama ei a fost arestata in Spania

Noi detalii ies la iveala despre crima socanta care a avut loc intr-un apartament din zona Berceni din Capitala. Politistii au stabilit ca trupul neinsufletit gasit in lada unei canapele apartine unei fetite in varsta de 12 ani, care a fost data disparuta in urma cu mai bine de o luna. 

Fetita fusese luata de la tatal sau de mama ei, pentru a petrece sarbatorile pascale impreuna. Femeia locuieste in Spania, dar in fiecare an venea in tara pentru a o vizita pe fiica ei. Ea a inchiriat un apartament in zona Berceni, unde a mers impreuna cu fiica ei. Din pacate insa, nimeni nu a mai dat de ele. Tatal fetitei fusese la politie in luna mai dupa ce femeia nu mai raspunsese la telefon. 

Femeia a fost arestata in Spania 

Anchetatorii au reusit in cele din urma sa o gaseasca pe mama fetitei, care se afla in Spania. Aceasta a fost arestata, iar politistii vor stabili ce legatura a avut de fapt cu moartea fetitei sale. Implicat in uciderea fetitei de 12 ani ar fi si concubinul femeii, care s-ar afla in Olanda. 

Poliția din Catalonia a anunțat, într-un comunicat de presă, că, marți, în jurul orei 1.00, a arestat „o femeie care se presupune că are legătură cu moartea violentă a fiicei sale de 12 ani în România”.

Direcția de Investigații Criminale a deschis o anchetă pentru clarificarea faptelor și a gradului de participare a persoanei reținute și va activa mecanismele de coordonare interpolițienești pentru a colabora cu autoritățile polițienești competente, se mai arată în comunicat.

Potrivit surselor G4Media.ro, decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin strangulare.

”În România nu era căutată sub puterea vreunui document judiciar (n.r. mandat de urmărire internațională și națională sau mandat de arestare). Calitatea femeii, care până acum era dispărută, este acum de martor. Vom intra în legătură cu autoritățile spaniole care o au în custodie pe femeie pentru a vedea care sunt următorii pași care trebuie urmați în această situație”, ne-au explicat surse judiciare.

Pe numele concubinului, pe nume Marcel, va fi emis un mandat de urmarire internationala. Pentru a stabili identitatea, oamenii legii au fost nevoiti sa faca doua randuri de teste genetice, pentru ca materialul genetic era in stare avansata de putrefactie. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri violente copii

Articole recomandate

Citeste si despre