Crima din Mangalia: Fata ucisa a fost lasata sa agonizeze timp de 30 de minute, detalii tulburatoare

/ / Modificat: 2023-08-08
Crima din Mangalia: Fata ucisa a fost lasata sa agonizeze timp de 30 de minute, detalii tulburatoare

Prim-procurorul Viorel Gabriel Teliceanu al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, a dat noi detalii despre cum s-a produs oribila crima din Mangalia. Se pare ca ucigasa, Loredana, si victima, Alina erau prietene din copilarie, insa in ultima vreme cele doua tinere nu se mai intelegeau deloc. 

Victima s-a plans si matusei sale de comportamentul agresiv al prietenei, iar aceasta o sfatuise sa vorbeasca cu patronul hotelului la care lucrau impreuna. Se pare insa ca tanara nu a fost ascultata de acesta, iar la scurt timp s-a produs si teribila crima. 

Anchetatorii spun ca ucigasa nu a avut complici si a pus la cale singura crima, pentru care a fost arestata pentru 30 de zile. 

Care a fost motivul crimei 

Se pare ca motivul care a impins-o pe Loredana sa-si ucida cea mai buna prietena este un conflict mai vechi, intre cele doua existand tensiuni de mai multa vreme. Ele se cunosteau de la gradinta si au copilarit impreuna. De cand au ajuns insa in hotelul din Saturn, unde se angajasera, relatia lor a devenit una si mai dificila. 

Astfel, in noaptea de sambata spre duminica, pe fondul unei discutii in contradictoriu, Loredana si-a injunghiat prietena in zona cervicala. Ea a declarat procurorului ca „de la momentul injunghierii pana la decesul efectiv ar fi trecut undeva la 30 de minute, timp in care i s-a scurs si sangele victimei”. 

Acesta este si motivul pentru care nu a curs sange pe tot traseul pe care l-a avut pana la banca din parc.  

„Din ceea ce mi-a relatat inculpata, dupa ce a ucis-o, s-a schimbat, a pus-o intr-o valiza, chiar in valiza victimei, a coborat-o cu liftul si a chemat un taxi. A fost ajutata de un coleg care trecea intamplator prin zona, a pus geanta de voiaj in portbagajul taxiului si apoi a cerut taximetristului sa o lase undeva in proximitatea parcului unde a si fost gasita victima”, a declarat prim procurorul PT Constanta.

CITESTE SI:

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri violente copii

Articole recomandate

Citeste si despre