Eleva de 16 ani din Bucuresti, gasita fara suflare la Piatra Neamt. In corpul ei ar fi fost descoperit un drog sintetic

/ / Modificat: 2023-08-06
Eleva de 16 ani din Bucuresti, gasita fara suflare la Piatra Neamt. In corpul ei ar fi fost descoperit un drog sintetic

Shara, o adolescenta de 16 ani din Bucuresti, a murit la Piatra Neamt, unde mersese la un concurs organizat intr-un liceu. Tanara era olimpica si avea rezultate excelente la scoala. Nimeni nu se astepta la o asemenea tragedie. 

Ajunsa la Piatra Neamt, Shara a fost asteptata de un baiat de 19 ani, cu care vorbea pe internet de doi ani. Parintii nu stiau ca ea stabilise sa se intalneasca cu acesta. Baiatul a asteptat-o la gata si au dat o tura prin oras cu masina, apoi au mers acasa la tanar. Pe la miezul noptii, mama baiatului a sunat la 112 pentru a anunta ca fata prezinta o hemoragie puternica in zona intima.

Acum noi detalii din ancheta au iesit la iveala, iar medicii spun ca drogurile pe care tanara le-a consumat au dus la deces. Baiatul a recunoscut in fata anchetatorilor ca este dealer de droguri si face parte dintr-o retea. La analize, medicii au aflat ca tinerei ii fusese adminstrata un cocktail de droguri foarte puternic. 

Ce au descoperit legistii la autopsie 

Parintii tinerei stiau ca ea va sta la o prietena in Piatra Neamt, insa, la un moment dat, acestea s-au separat, iar adolescenta s-a intalnit cu baiatul respectiv. Tatal fetei a facut marturisiri cutremuratoare. 

„Ea a ajuns la 10 jumatate. A zis ca prietena ei doarme si a zis ca isi face un dus si ca urmeaza sa se culce. A fost preluata de la gara de acest baiat in jurul orei 21:00 si a plecat cu masina baiatului. Se aflau si parintii baiatului in locuinta la momentul respectiv. Din cate am inteles, mama baiatului ar fi chemat ambulanta”, a spus tatal fetei, potrivit Digi24.

Dupa ce au ajuns acasa, baiatul i-ar fi propus fetei sa consume un drog sintetic, numit Cristal, iar aceasta a acceptat. Nu a durat mult si i s-a facut rau. Mama baiatului a sunat la ambulanta in momentul in care a vazut ca fata sangereaza puternic. 

Oamenii legii au descoperit in casa tanarului sute de grame de droguri de mare risc, printre care si Cristal. Medicii legisti au stabilit ca fata a murit in urma unor reactii adverse la drogul foarte puternic pe care l-a consumat. 

„Concentratia substantei nu e cunoscuta, consumatorul poate sa consume intr-o faza substanta cu 20-30% concentratie, iar ulterior traficantul sa ofere o cantitate cu o concentratie mai mare, iar atunci poate sa apara soc in organism si supradozaj. Este un drog ieftin, care se vinde cu sume cuprinse intre 7 si 15 lei doza”, a declarat pentru sursa citata Catalin Tone, expert antidrog. 

  • Surse: fanatik.ro, digi24.ro, antena3.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri violente copii Stiri Eleva

Articole recomandate

Citeste si despre