O imbratisare primita de la baietelul ei i-a salvat viata

/ / Modificat: 2019-04-09
O imbratisare primita de la baietelul ei i-a salvat viata

Imbratisarea primita de la copilul tau este unul dintre cele mai pretioase lucruri pe care le poti primi in viata. Asta a insemnat si pentru Emily Makin, din Wigan, Greater Manchester.

Proaspat casatorita cu AJ, in varsta de 35 de ani, Emily era o femeie implinita pentru ca avea tot ce isi dorea. Un sot iubitor si doi copii sanatosi.

imbratisare

Totul s-a naruit intr-o seara de iulie, in 2018, cand femeia de 28 de ani se juca cu cel mic, iar acesta i-a oferit o imbratisare. In acel moment, cand a ridicat bratele pentru a-si cuprinde fiul, Emily a simtit o umflatura in partea de sus a sanului drept.

Pentru a fi sigura ca totul este in regula, femeia a facut mai multe teste.

"De obicei, pot sa vorbesc cat pentru toata Marea Britanie fara oprire, dar in masina, in drum spre spital am tacut. Un doctor si o asistenta medicala au venit sa ma vada si imi amintesc ca am vazut o brosura referitoare la cancerul mamar in buzunarul asistentei. Atunci am realizat ce avea sa urmeze. Nu pot da vina pe medic, a fost absolut minunat. M-a privit in ochi si mi-a zis: Imi pare foarte rau, dar e cancer de san", a povestit femeia pentru Mirror.

Era vorba despre o forma tripla negativa, extrem de rara.

Cum a primit vestea

"Odata ce mi-au spus, am vrut doar sa merg undeva si sa tip. Am fost foarte, foarte suparata. "De ce eu?" Dar apoi, odata ce a trecut criza, mi-am dat seama ca trebuie sa ma lupt. Tot ce am vrut a fost sa ajung acasa cu AJ si baietii si sa ma izolez departe de lume," a mai marturisit Emily.

Hotarata sa faca tot ce putea pentru a supravietui si pentru a ramane alaturi de familia ei, Emily a facut o mastectomie pentru indepartartea sanului drept si tumora, in aceeasi luna. De asemenea, a suferit chimioterapie si radioterapie.

cancer-san

Dupa ce a terminat chimioterapia pe 28 decembrie, Emily a urmat apoi radioterapia din ianuarie pana in 18 februarie, pentru a se asigura ca toate celulele canceroase au disparut.

Acum nu mai primeste niciun tratament si asteapta sa faca o mamografie pentru a determina daca boala este in remisie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Imbratisare Imbratisare copil Cancer de san

Articole recomandate

Citeste si despre