Drama prin care trece actrita Olivia Munn, diagnosticata cu cancer la san la 43 de ani. A suferit deja 4 operatii

/ / Modificat: 2024-03-17
Drama prin care trece actrita Olivia Munn, diagnosticata cu cancer la san la 43 de ani. A suferit deja 4 operatii

 

Actrita Olivia Munn, 43 de ani, trece prin cele mai dificile momente din viata sa. A fost diagnosticata cu cancer la san, iar in ultimele 10 luni a suferit 4 interventii chirurgicale. Actrita a facut anuntul trist pe pagina sa de Instagram, unde le-a povestit fanilor drama prin care trece. 

Deși inițial fusese testată negativ pentru mai multe tipuri de cancer, inclusiv la cel mamar, actrita a primit in cele din urma diagnosticul crunt. 

„În februarie 2023, într-un efort de a fi mai proactivă la sănătatea mea, am făcut un test genetic care verifică pentru 90% de gene canceroase. Am ieșit negativ la toate, inclusiv pentru BRCA (cea mai cunoscută genă a cancerului la sân). Sora mea Sara tocmai orimise și ea rezultatul negativ. Ne-am sunat felicitat una pe cealaltă. În aceeași iarnă am făcut o mamografie care a ieșit tot negativ. Două luni am fost diagnosticată cu cancer la sân”, a povestit Olivia Munn pe Instagram.

Olivia a marturisit ca si-a dorit ca diagnosticul sau sa ramana secret, pentru ca nu si-a dorit ca nimeni sa o vada asa. 

„În mod surprinzător, am plâns doar de două ori. Cred că nu am simțit că am timp să plâng. Am ales să las deoparte emoțiile pentru a nu interfera cu abilitatea mea de a rămâne cu gândurile clare. Am avut tendința de a lăsa oamenii să mă vadă atunci când am avut energie, când mă puteam îmbrăca să ies din casă, când îmi puteam duce băiețelul în parc. Am păstrat secret diagnosticul, la fel și recuperarea și medicamentele pentru durere”, a mai zis Olivia Munn.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer de san Actrita

Articole recomandate

Citeste si despre