Un bebelus de cinci luni si-a pierdut viata dupa ce i s-a dat sa bea sange de broasca

/ / Modificat: 2020-05-27
Un bebelus de cinci luni si-a pierdut viata dupa ce i s-a dat sa bea sange de broasca

O fetita de cinci luni si-a pierdut viata dupa ce i s-a dat sa bea sange de broasca testoasa, procurat de la un vraci, ca sa o apare de toate bolile, inclusiv de COVID-19. Intamplarea s-a petrecut intr-o localitate din Republica Dominicana.

Parintii fetitei si sora ei in varsta de 7 ani, care au baut si ei din licoarea respectiva, sunt internati In stare "stabila" la Spitalul Rosa Duarte din Comendador si sunt indurerati de cele intamplate, a declarat directoarea centrului, potrivit Agerpres.

Licoarea trebuia sa protejeze fetita de COVID 

Directoarea a precizat ca fetita decedase deja cand a ajuns la spital, dupa ce a inghitit bautura pregatita din mai multe ingrediente, printre care si sange de broasca testoasa, pe care familia l-a procurat de la un vraci haitian pentru a se proteja de boli, printre care si cea provocată de noul coronavirus.

Directoarea centrului a declarat pentru EFE ca astfel de lucruri se petrec din cauza "ignorantei" multor persoane, care cred ca astfel de licori pot vindeca boli. In realitate, insa, pot duce la evenimente tragice.

In Republica Dominicana s-au inregistrat 15.264 de cazuri de infectari cu noul coronavirus si 468 de decese.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre