Poveste uimitoare. Un tanar de 17 ani a plecat de acasa si traieste in tren “Calatoresc si vizitez o multime de tari”

/ / Modificat: 2024-03-11
Poveste uimitoare. Un tanar de 17 ani a plecat de acasa si traieste in tren “Calatoresc si vizitez o multime de tari”

 

Un tanar de 17 ani a adoptat un stil de viata nonconformist. Acesta a ales sa plece de acasa si a ajuns sa traiasca in trenuri. Acesta a parcurs pana in prezent peste 500.000 de kilometri. 

Lasse Stolley, un tanar in varsta de 17 ani, din Germania, si-a luat viata in propriile maini si, in prezent, locuieste in trenurile Deutsche Bahn de un an si jumatate. Acesta si-a parasit casa parinteasca la varsta de 16 ani cu dorinta de a-si construi propria viata.

Acum, tanarul care are 17 ani, calatoreste zilnic cu trenul, acesta devenind a doua lui casa. Desi este minor, tanarul munceste si se intretine singur, acesta fiind programator. Din banii pe care-i castiga, tanarul cheltuie aproximativ 10.000 de euro pe an pentru stilul de viata pe care l-a adoptat.

"Traiesc in tren si ma autointitulez nomad digital de un an si jumatate", a explicat adolescentul pentru The Mirror.

Tanarul verifica in fiecare dimineata orarul trenurilor folosind aplicatia Deutsche Bahn si, in functie de vreme, dar si de starea lui, decide unde sa calatoreasca. 

”Noaptea dorm in trenul Intercity Express, iar in timpul zilei lucrez ca programator. Calatoresc si vizitez o multime de tari”, spune tanarul.

"Mi-am parasit parintii si casa din Schleswig-Holstein si am pornit in aceasta mare aventura. Pot sa fac tot ce am chef: daca am chef sa merg la mare, iau trenul spre nord dimineata sau iau trenul spre Alpi pentru o excursie. Nu am niciun loc in care sa ma retrag. Casa mea este trenul".

Cu toate acestea tanarul recunoaste ca nu are parte de intimitate si ca acest stil de viata are si dezavantaje. Acesta a marturisit ca are la el doar 4 tricouri, doua perechi de pantaloni, o patura si o perna pentru gat. In plus, mai are la el laptopul si castile.  “Nu exista intimitate cand locuiesti intr-un tren”, marturiseste Stolley.

FOTO: lassestolley.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Calatorie Povesti de viata

Articole recomandate

Citeste si despre