Retete culinare - Pagina 64

Salata de dovlecei
Salate

Salata de dovlecei

Salata de dovlecei este o salata de sezon, care se poate servi alaturi de o friptura de pui sau peste.

Supa de usturoi cu taitei
Supe

Supa de usturoi cu taitei

Supa de usturoi cu taitei este o reteta adaptata din bucataria franceza. Se serveste calda si este o supa hranitoare, pe care o poti savura intr-o zi de...

Esential in Retete culinare

Bors Padis
Ciorbe

Bors Padis

Borsul Padis este un bors preparat cu multe legume, smantana si lapte.

Peste cu ciuperci la cuptor
Mancaruri

Peste cu ciuperci la cuptor

Pestele la cuptor cu ciuperci este foarte usor de pregatit. Aceasta reteta este ideala pentru momentele in care iti doresti o masa cu putine calorii.

Ciorba de potroace
Ciorbe

Ciorba de potroace

Ciorba de potroace este o ciorba traditionala romaneasca, ce se pregateste, de regula, la marile evenimente din viata unui om (nunta, botez).

Supa taraneasca
Supe

Supa taraneasca

Supa taraneasca este una dintre cele mai vechi retete de supa din bucataria romaneasca.

Modifică Setările