Dulceata de coacaze
Dulceata de coacaze se poate pregati atat din coacaze negre, cat si din coacaze rosii, dupa preferinta.
Dulceata de coacaze se poate pregati atat din coacaze negre, cat si din coacaze rosii, dupa preferinta.
Dulceata de mure se pregateste la sfarsitul lunii iulie, cand este sezonul fructelor de padure.
Dulceata de piersici este foarte aromata. Se poate servi atat simpla, cat si ca topping pentru diverse deserturi ( clatite, pandispan, chec).
Cojile de portocale confiate se folosesc in diferite deserturi. Sunt foarte parfumate si au un gust dulceag-amarui.
Conservele de fructe pentru placinta se pregatesc pentru anotimpul geros, cand in piete nu se mai gasesc fructe proaspete.
Compotul de pepene galben este foarte racoros si poate fi consumat iarna, cand pe piata nu se mai gaseste acest fruct delicios.
Compotul de pere se poate pregati atat pentru consumul imediat, cat si pentru a fi pastrat in camara, alaturi de alte conserve.
Compotul de piersici se pregateste destul de simplu, fiind unul dintre cele mai apreciate compoturi care se regasesc in camara gospodinelor.
Dulceata de caise este foarte aromata si se pregateste vara, cand este sezonul acestor fructe.
Rosiile conservate intregi reprezinta o alta metoda naturala, pe langa bulion sau sos, prin care depozitezi si pastrezi rosiile pentru iarna! Exista cateva...
Copiii ajung tot mai des la Urgente. "Tusea de 100 de zile" si gripa A ii...
Cand nu este nevoie sa mergi la Urgente cu un copil racit. Explicatiile...
Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit din nou parinti. Cuplul are...
Prima doamna Mirabela Gradinaru a primit colindatori cu ochii in lacrimi la...
Zodiile puse la incercare la final de 2025: cine primeste o veste rea in...
Mai multe noutati