Dulceata de struguri
Dulceata de struguri se poate pregati atat din struguri albi, cat si din struguri negri, dupa preferinta.
Dulceata de struguri se poate pregati atat din struguri albi, cat si din struguri negri, dupa preferinta.
Marmelada de caise este mult mai aromata fata de alte tipuri de marmelade. Se serveste ca umplutura pentru diferite deserturi sau simpla, cu chifle proaspete.
Pelteaua de gutui se pregateste din cojile si cotoarele gutuilor ramase dupa prepararea dulcetii de gutui.
Prajitura cu crema de caramel este foarte fina si poate fi pregatita pentru diverse ocazii.
Cornurile cu branza de vaci sunt foarte pufoase si pot fi pastrate 3-4 zile, fara niciun fel de problema.
Rulourile de sunca umplute pot fi servite ca aperitive. Se pregatesc foarte rapid si sunt foarte gustoase.
Dulceata de gogonele seamana la gust cu dulceata de coaja de pepene verde. Este foarte gustoasa si poate fi folosita in diferite deserturi.
Dulceata de prune se pregateste foarte simplu si poate fi aromatizata cu scortisoara.
Dulceata de fragi se prepara intocmai ca dulceata de capsuni sau zmeura. Este o dulceata aromata si foarte gustoasa.
Dulceata de zmeura este o dulceata deoasebita, foarte aromata. Se poate servi pe paine sau ca topping in deserturi.
Copiii ajung tot mai des la Urgente. "Tusea de 100 de zile" si gripa A ii...
Cand nu este nevoie sa mergi la Urgente cu un copil racit. Explicatiile...
Enrique Iglesias si Anna Kournikova au devenit din nou parinti. Cuplul are...
Prima doamna Mirabela Gradinaru a primit colindatori cu ochii in lacrimi la...
Zodiile puse la incercare la final de 2025: cine primeste o veste rea in...
Mai multe noutati