Cauta

Cat lapte-formula, trebuie sa consume minim un bebelus de 3 luni?

corenti camelia a intrebat pe 25.03.2010

Bebelusul meu are 3 luni si 5 zile si nu mai consuma aceeasi cantitate de lapte ca pana acum. El accepta nu mai mult de 500 ml/ 24 ore. Am incercat sa-l scot in parc 3 - 4 ore pe zi, sa doarma atat cat doreste el(asa este si recomandat. Eu sunt ingrijorata pentru ca aceasta cantitate o consuma atunci cand avea 7 zile de la nastere. Imi ia in greutate 150 gr/saptamana, insa consider ca este normal sa fiu nelinistita. El cantareste in acest moment 5,510 Kg. Daca mai insist sa-i dau sa pape palge, si nu vreau sa il enervez.

2 raspunsuri

cristina
a raspuns acum 10 ani

Pai nu este prea bine ca manca asa putin, al meu are 3 luni si 3 zile si mananca 140 de ml la 2 ore, plus ca ii mai dau si ceai intre mese, supica strecurata si piure moale de cartofi si mar si are 5,900 Kg.

sarabanda
a raspuns acum 10 ani

Nu stiu ce lapte ii dati voi, eu baietelului meu i-am dat NAN acesta mi-a fost recomandat ca fiind cel mai bun si pe cutie scria 5 mese de 120 de ml, dar bebele meu nu a mancat niciodata atat si e sanatos tun. Lasa-l in pace daca ii e foame mananca el nu-ti face griji. Totusi poti consulta un pediatru, insa si pe cutiile de lapte e facut un test si poate doar 1 din 10 mananca cat e scris pe cutie. Multa sanatate.

Vezi intrebari din:
Modifică Setările