Cauta

Bebe are 9 luni si plange foarte mult.

cristianacristiana909 a intrebat pe 12.06.2015

Nu il pot tine mereu in brate si mi-e frica de consecinte. Imi puteti da sfaturi? Multumesc.

4 raspunsuri

Emil Otesteanu
a raspuns acum 5 ani

La aceasta varsta nu ar mai trebui sa aiba crampe intestinale.

Vedeti daca se satura cu alimentatia diversificata pe care o primeste. Controlati gingiile poate gingiile trebuiesc unse cu gel pentru daca sunt inflamate prin eruptia dentara.

Incercati sa-l obisnuiti in premergator, si sa nu-l mai tineti in brate, se va obisnui sa mearga, sau sa stea asezat, nu va mai solicita bratele d-vs.

mon
a raspuns acum 5 ani

Eu cred ca bebelusului tau ii ies dintisorii, te-ai gandit la asta? Sa te uiti in gurita lui si palpeaza usor cu degetul gingia, o sa iti dai seama daca de acolo pleaca problema. Eu il ungeam cu un gel calmant mentolat special pentru gingii ce il gasesti in farmacii.

cristianacristiana909
a raspuns acum 5 ani

Multumesc mult pentru sfaturi! Da, m.am uitat si nu am simtit si nici vazut nimic in legatura cu dintisorii. Voi incerca si metodele doctorului Emil. Multumesc inca o data.

RalucaMihai
a raspuns acum 5 ani

Cand un copil plange, inseamna ca el are o suferinta. Aceasta poate fi de natura fizica si/sau emotionala. A nu-l tine in brate si a ignora ceea ce el incearca sa transmita nu rezolva situatia, ci din contra, o agraveaza.

Nu exista studii stiintifice care sa ateste ca tinutul bebelusului in brate ii dauneaza in vreun fel dezvoltarii ulterioare.

Exista in schimb numeroase studii care atesta ca dezvoltarea sa cognitiva, emotionala si uneori chiar si fizica poate fi afectata de lipsa de atentie si atingere.

Ceea ce incerc sa spun este ca daca plange inseamna ca are un motiv si are nevoie ca tu sa ii fi alaturi in acele momente.

Vezi intrebari din:
/*MASTER*/