Mama adolescenta si-a dat fiica spre adoptie. 21 de ani mai tarziu, o scrisoare le schimba viata

/ / Modificat: 2019-08-08
Mama adolescenta si-a dat fiica spre adoptie. 21 de ani mai tarziu, o scrisoare le schimba viata

Aceasta poveste are un inceput trist. O mama singura isi sacrifica dragostea pentru fiica sa, cu intentia de a-i oferi o viata mai buna. Insa finalul este unul fericit, si desi suna neasteptat, pare sa fi fost planificat de soarta.

In 1986, o fata in varsta de 19 ani din Africa de Sud s-a aflat intr-o sitiatie critica: insarcinata, singura si fara un loc de munca care sa o ajute sa supravietuiasca. Tanara mama si-a iubit copilul, dar cand s-a vazut singură pe lume, a simtit ca cel mai bun lucru pentru fiica ei ar fi sa o dea spre adoptie. Mama a luat aceasta decizie din dorinta de a-i oferi micutei sale posibilitatea de a creste intr-o familie care sa-i poata oferi tot ce merita.

Si-a dat fetita, pe care a botezat-o Tammy, la scurt timp dupa nastere, dar s-a asigurat ca va face ceva special pentru cea mica, care fara sa stie va fi cheia unei minuni, 21 de ani mai tarziu.

Ea a scris o scrisoare pe care a dat-o viitoarei familii a fiicei sale, explicand in detaliu de ce a luat decizia de a renunta la propriul copil. In biletul scris la data de 15 august 1987, se spunea:

"Fiicei mele iubite,

Aceasta este cu siguranta cea mai dificila scrisoare pe care o voi scrie in toata viata mea. Sunt atat de multe lucruri pe care as dori sa le spun ... In primul rand vreau sa stii ca te iubesc foarte mult. Te rog, nu te gandi nicio secunda ca te-am dat pentru ca nu te iubesc, dimpotriva."

Tammy a fost adoptată de o familie iubitoare care i-a oferit tot ceea ce avea nevoie, dar pe masura ce a crescut, a inceput sa fie curioasa sa afle ce s-a intamplat cu femeia care i-a scris scrisoarea. Cand a crescut, Tammy a inceput sa caute mai multe informatii si sa lege cele cateva indicii oferite in scrisoarre de femeia care i-a dat nastere. Un indiciu pe care tanara mama l-a scris a fost ca avea un frate si o sora, pe nume Kevin si Beverly.

Intr-una din zile, Tammy a decis sa caute pe retelele de socializare, cu putinele informatii pe care le avea, in speranta ca isi va gasi tatal si, spre surprinderea sa, a reusit sa dea de profilul unui barbat care parea a fi Kevin, unchiul sau biologic.

Din profilul lui Kevin, Tammy a reusit sa identifice o femeie despre care a banuit ca este mama sa naturala si i-a scris rapid un mesaj.

"Nu aveti idee cine sunt, dar sper sa aveti o idee despre ce este vorba si ma rog sa va dati seama. Numele meu este Tammy, am 21 de ani, locuiesc in Africa de Sud si sunt adoptata." Acesta a fost mesajul fetei.

Banuielile lui Tammy erau corecte, iar mama, citind scrisoarea, nu si-a putut controla bucuria pe care soarta i-o facuse.

Mama si fiica nu se asteptau sa se intalneasca fata in fata, iar intalnirea lor a fost plina de emotie si a atins inimile a mii de oameni, dupa ce a fost publicata pe retelele de socializare.

Povestea lui Tammy si a mamei sale ne ofera mai multe lectii de viata. Recunoastem sacrificiile pe care o mama este dispusa sa le faca de dragul copiilor si inima mare a unei fiice, care in loc sa judece sau sa aiba resentimente pentru ca a fost data spre adoptie, nu are altceva decat dragoste pentru mama ei biologica.

Categoric, legaturile de sange nu mor din cauza timpului sau a distantei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adoptie Scrisoare

Articole recomandate

Citeste si despre