Desi are 6 copii, Anca Serea a vrut sa mai adopte o fetita. Ce a impiedicat-o, de fapt

/ / Modificat: 2024-03-13
Desi are 6 copii, Anca Serea a vrut sa mai adopte o fetita. Ce a impiedicat-o, de fapt

 

Anca Serea si Adrian Sina se bucura de o familie numeroasa. Cei doi au impreuna 6 copii, insa nu exclud ideea de a mai deveni parinti inca o data, dupa cum au declarat in repetate randuri. Putini stiu insa ca fosta prezentatoare TV si-a dorit, la un moment dat, sa adopte o fetita, pe langa copiii pe care ii are deja. Anca Serea a povestit ca era insarcinata cu ultimul ei copil, cand s-a atasat foarte mult de o fetita care era abandonata in spital. Cu toate ca ea si-a dorit, sotul ei nu a fost de acord cu ideea adoptiei. 

Adrian Sina nu a fost de acord cu adoptia

Invitata recent intr-o emisiune TV, Anca Serea a povestit cum a ajuns sa se ataseze de o fetita abandonata, in timp ce era insarcinata. A discutat cu familia ideea adoptiei, insa pana la urma fetita si-a gasit o alta familie. 

”Am discutat cu Adi despre acest subiect, el nu este neaparat de acord, copiii sunt de acord si va si povestesc de ce am avut aceste ganduri. Intamplarea face ca fiind unul dintre ambasadorii Salvati Copiii sa fiu implicata in mai multe cazuri in ceea ce priveste adoptia si, de fapt, abandonul copiilor din Romania. Din pacate se intampla sa fie tot mai multe cazuri de mame minore. Eu eram insarcinata cu Leah, cu ultima fetita si am mers la o astfel de actiune, sa dotam un spital cu niste incubatoare. 

Acolo am vazut o fetita absolut superba, care avea nici mai mult nici mai putin de cateva saptamani. Si bineinteles ca primul gand a fost sa o fur si sa plec acasa cu ea, pentru ca mi s-a parut atat de nedrept pentru copilasul respectiv. Si tin minte ca am urcat in masina, am sunat-o pe mama, am plans destul de mult cu ea la telefon. Am ajuns acasa, am facut o masa, i-am intrebat pe copii cum li se pare. Intre timp am reusit sa ii gasim fetitei o familie de francezi care au adoptat-o si a fost un final fericit. Dar da, nu exclud, e un gand care ma bantuie destul de des”, a marturisit Anca Serea, in emisiunea ”40 de intrebari cu Denise Rifai”. 

FOTO: Facebook

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Anca sana serea copii Adoptie

Articole recomandate

Citeste si despre