Motivul pentru care Catalin Bordea si sotia lui nu au copii: „Ne gandeam sa infiem”

/ / Modificat: 2023-03-13
Motivul pentru care Catalin Bordea si sotia lui nu au copii: „Ne gandeam sa infiem”

Catalin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuti stand-up-eri de la noi, iar dupa participarea la emisiunea America Express, il cunoaste o tara intreaga. Pe cat este de cunoscut el, pe atat de discreta este sotia sa, Livia. Cei doi sunt impreuna de mai bine de un deceniu si, chiar daca sunt casatoriti de cativa ani buni, nu au copii. Comediantul a vorbit recent despre motivele pentru care el si sotia sa nu au devenit parinti pana acum.

Invitat in podcastul lui Mihai Bobonete, Bordea a vorbit despre relatia pe care o are cu sotia lui, dar si despre motivul pentru care nu isi doresc sa isi mareasca familia. Comediantul spune ca el si Livia nu isi doresc sa aiba copii, deocamdata, si ca nu crede ca ar fi potrivit pentru a creste un bebelus. Cu toate ca nu isi doresc sa aiba copiii lor, nu exclud varianta ca, pe viitor, sa adopte un copil, dupa cum a marturisit chiar el.

„Un parinte intelege, dintre toti oamenii de pe planeta, ce inseamna dragostea. Pentru ca are copil, da? Si, cumva, el (n.r. copilul) e mult mai important decat tine. I-ai da tot, i-ai face tot. Nu cred (n.r. ca vor avea copii) pentru ca nu suntem genul de parinti... n-ai cum sa te pregatesti, inteleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care sa facem asta. Deja vine 40 (n.r. varsta de 40 de ani), deja se duce 45, deja nu stiu ce. Ne gandeam la un moment dat ca mai incolo sa infiem un copil”, i-a spus Bordea lui Bobonete.

Catalin Bordea si sotia lui sunt impreuna de 11 ani

Catalin Bordea si Livia s-au cunoscut in anul 2012 si de atunci au ramas impreuna. S-a casatorit civil in 2014, iar in anul 2019 au facut nunta. Sotia lui Catalin Bordea este pasionata de sport si lucreaza ca instructor de kangoo jumps. In trecut a lucrat si ca insotitoare de bord si a locuit o perioada in Dubai. Bordea a povestit, in trecut, cum a cunoscut-o pe Livia.

„Mi-am urmarit sotia timp de un an pe Facebook. Am primit o cerere de prietenie la un moment dat, am vazut fatuca asta si zambetul extraordinar, mi-a dat o energie foarte faina si un an de zile dupa aia ma uitam in fiecare zi la pozele ei si ale fostului ei prieten. La un moment dat, au aparut niste poze fara el, dar plecase din tara. Apoi, a venit ea acolo unde faceam stand-up, eu eram trist si abatut, a trecut pe langa mine, a zambit.

Venise in Deko, a asistat la spectacol si dupa a plecat din tara. Si nu stiam cum sa ma bag in seama. I-am trimis un mesaj: „Mi s-a parut mie ca ai fost aseara la show?” si i-am cerut prietenia, ca pe vremuri. Adica, dupa ce ne-am cunoscut, mi-am pregatit cererea de prietenie cam o luna. Am scos-o la un suc si am intrebat-o”, a marturisit  Bordea, la Antena Stars.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adoptie Adoptie bebe Adoptie bebe Vedete adoptii Vedete

Articole recomandate

Citeste si despre