Dupa ce si-a pierdut fiul, mama indurerata i-a cerut un semn si a avut parte de un MIRACOL!

/ / Modificat: 2020-05-19
Dupa ce si-a pierdut fiul, mama indurerata i-a cerut un semn si a avut parte de un MIRACOL!

Marie Robinson si-a pierdut fiul in varsta  4 ani, Jack Robinson, dupa o lupta grea cu o boala incurabila. 

Aceasta poveste, care a inundat retelele de socializare, are legatura cu speranta si credinta ca familia poate fi eterna si nu este doar un basm, ci o realitate.

Marie trecea printr-o perioada foarte dificila din punct de vedere emotional la comemorarea mortii fiului ei. Dupa 3 ani, durerea nu se mai risipise, iar ea a decis sa intrebe cerul. 

Conform celor povestite intr-un interviu pentru The Mirror, s-a urcat in mașina ei pentru a merge la cimitir si a spus cu toata credinta: "Jack, te rog, arata-i mamei tale un semn!"

Ceva la care nimeni nu s-ar fi asteptat s-a intamplat imediat ce s-a asezat in genunchi la mormantului fiului ei.

"Nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat acum, cand am venit sa-l vizitez pe Jack, imediat ce m-am asezat langa el. Ce s-a intamplat mi-a adus lacrimi in ochi si o voi lua ca pe un semn de la fiul meu," a scris Marie, intr-o postarea pe Facebook.

Minunea si raspunsul 

Daca nu as fi inregistrat momentul, nimeni nu m-ar fi crezut! Mama indurerata ii cere fiului sau un semn, iar ceea ce se intampla este un MIRACOL!

Marie povesteste ca, de nicaieri, o pasare Robin a aparut zburand in jurul ei "ca si cum ar fi cautat un loc unde sa se  aseze." In cateva secunde ea a aterizat pe piciorul mamei, iar apoi, de teama, s-a asezat pe mana ei.

Inainte de a pleca, pasarea s-a urcat pe umarul lui Marie si a ciupit-o cu ciocul de piele, de parca ar fi fost sarutari de la fiul ei care i-a raspuns mamei.

"Micuta pasare ma privea drept in ochi. La un moment dat, ea s-a oprit pe umarul meu si m-a ciupit de cateva ori," a marturisit Marie in interviul acordat pentru "The Mirror."

Marie a explicat ca aceasta pasare are legatura cu cei doi copii ai sai, Jack si fratele lui geaman. Ea povesteste ca una dintre activitatile preferate ale baietilor sai era sa caute pasarea Robin prin gradina. 

In engleza, numele pasarii este Robin, iar numele de familie al lui Jack era Robinson. 

Este o poveste emotionanta, cu baietelul care incearca, in orice fel, sa-si mangaie mama si sa-i ofere speranta ca o aude, desi fizic nu mai este langa ea, dar, cel mai probabil, intr-o zi vor fi impreuna pentru totdeauna.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Miracol

Articole recomandate

Citeste si despre