Miracol in viata unor parinti care si-au pierdut fiul in tragedia de la Colectiv

/ / Modificat: 2019-10-31
Miracol in viata unor parinti care si-au pierdut fiul in tragedia de la Colectiv

Dorin si Marcela Buca, doi soti din Braila, au trait cea mai mare durere din viata lor in seara de 30 octombrie, cand a avut loc incendiul de la Colectiv. Fiul lor, Andrei, a murit in acea seara ramanand fara aer in containerul plin de fum.

Chinuiti de durere, cei doi soti au sperat ca vor mai face un copil pentru a-si mai alina sufletul pentru pierderea suferita. Din pacate, medicii nu ii mai dadeau nicio sansa Marcelei, in varsta de 52 de ani, sa mai faca vreodata un copil. Dumnezeu le-a ascultat insa rugaciunile, iar la scurt timp s-a infaptuit minunea. Femeia a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. 

"Eu nu cred ca eu, dupa acel accident, am mai fost eu! Cred ca vreo 6 luni de zile n-am stiut ce se intampla cu mine si am trait intr-o ceata. Cand mi-am revenit cat de cat, mi-am dat seama ca ori mai avem un copil, ori incetam sa mai existam", a marturisit Dorin Buca la Antena3, la 4 ani de la tragedie.Marcela Buca, in varsta de 52 de ani, ramasese, intr-adevar, insarcinata.

Cei doi soti au trimis analizele in China pentru a se asigura ca bebelusul din pantece se dezvolta normal si, de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril au primit vestea mult asteptata. Au aflat ca vor avea o fetita si ca sarcina decurge normal. Pe 30 martie, la ora 22:30, pe lume a venit Andreea Gabriela. Parintii au ales ca micuta sa-i poarte numele fratelui sau.

Fetita s-a nascut in aceeasi zi, la aceeasi ora

De asemenea, pentru ca au primit vestea de Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, au botezat-o si Gabriela. Coincidenta? Dorin si Marcela Buca sunt siguri ca nu! Andrei Buca a murit pe 30 octombrie, la Colectiv, la ora 22:30.

Sora lui a venit pe lume doi ani mai tarziu, pe 30 martie 2017, la ora 22:30. "Fetita s-a nascut in aceeasi zi, pe 30 si la aceeasi ora cand a plecat Andrei. Pe 30 a fost accidentul de la Colectiv, fetita s-a nascut pe 30 martie, la aceeasi ora: 22:30", a spus Dorin Buca.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Miracol

Articole recomandate

Citeste si despre