Ajunge cu rivalitatea: iubirea tatilor este la fel de puternica ca iubirea mamelor pentru copii

/ / Modificat: 2020-08-10
Ajunge cu rivalitatea: iubirea tatilor este la fel de puternica ca iubirea mamelor pentru copii

Un tata va fi intotdeauna alaturi de copiii sai atunci cand vor avea nevoie de el. Nu conteaza varsta sau viata pe care o au copii. Un tata care isi iubeste cu adevarat copiii lupta in fiecare zi pentru ei. La fel ca o mama, si un tata lupta pentru binele copiilor sai. 

Un tata este un erou mai putin recunoscut de societate. Poate ca nu este intotdeauna cel mai bun erou. Poate avea si el, ca multi altii, defecte, dar tatii merita si ei respect. 

Un tata trebuie admirat ca munceste zilnic pentru familie, ca merge poate de multe ori la somn cu grija zilei de maine. Un tata, chiar daca nu este non-stop acasa, stie sa aiba grija de copiii sai, sa poarte discutii cu ei pentru a le calma emotiile cele mai intense, sa le dea imbratisari care sa ii aline. 

A fi tata este o mare responsabilitate

Un tata stie ca a fi parinte este o mare responsabilitate. Trebuie sa stii sa gasesti echilibrul dintre autoritate, fermitate si afectiune pentru copiii tai. Trebuie sa o iubesti pe mama copiilor tai in cel mai sincer si sanatos mod posibil, deoarece asta va marca viitorul afectiv al copiilor tai.

Copilul care creste stiind ca tatal sau este in apropiere pentru a-l ajuta si pentru a-l sustine va avea o buna stima de sine si o incredere uriasa in fortele proprii. Personalitatea lui va fi puternica si se va comporta in functie de tot ceea ce primeste de la tatal sau.

Un erou fara pelerina

Inca din copilarie, tatii sunt iubiti la fel ca mamele. Daca sunt departe de casa, cea mai mare dorinta este intoarcerea lor, astfel incat sa ii putem imbratisa si sa petrecem timp cu ei. Un tata este un erou fara pelerina ... iti arata ca nimic nu este imposibil, ca daca vrei poti si ca daca ai incredere viata este mult mai usoara.

Tata si mama sunt ingerii pazitori ai unui copil. Viata trece si este important sa ne pretuim ambii parinti cat sunt in viata. Iubeste-ti tatal si mama cu cea mai mare putere. Sunt egali in fata iubirii si a grijii fata de copii. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre