Colectia de toamna H&M pentru copii, in sprijinul copiilor din India

/ / Modificat: 2013-09-23
Colectia de toamna H&M pentru copii, in sprijinul copiilor din India

H&M creeaza toamna aceasta costume de bal mascat pentru copii, pentru a strange fonduri ce ulterior vor fi donate catre proiectul UNICEF, All for Children.

Copiii adora sa se costumeze, in special in preajma sarbatorii de Halloween. In toamna aceasta, H&M creeaza o colectie speciala de costume pentru fetite si baieti, urmand ca 25% din totalul vanzarilor obtinute din aceasta colectie speciala sa ajunga direct la All for Children, proiectul UNICEF sustinut de H&M pentru imbunatatirea accesului la educatie de calitate si la servicii medicale pentru copiii din tarile in care H&M isi desfasoara activitatea de productie.

Colectia va fi disponibila incepand cu 10 octombrie in aproximativ 250 de magazine din intreaga lume, precum si online.

FETE: Colectia All for Children de anul acesta este inspirata din tematica balurilor mascate specifice secolului XVIII, introducand-ne intr-o atmosfera de basm cu marinari, sirene si pirati tatuati. Colectia este una feerica pana la cele mai mici detalii, lucrata foarte delicat, iar ca si piese de rezistenta sunt prezentate volane ample pe rochia ca de fantoma sau fundite romantice pe bluza si fusta din costumul de pirat pentru fete.

Accesoriile sunt de asemenea deosebit de atent lucrate, colectia prezentand scoici si stele de mare pe coroana de sirena sau o geanta in forma de catelus, precum mopsul Mariei Antoaneta.

HM-all-for-children-2

BAIETI: Pentru baieti, colectia ofera o haina de capitan pentru cei care vor sa fie stapanii marilor sau bluza si pantaloni cu tatuaje imprimate pentru cei care prefera sa fie pirati. Sunt de asemenea disponibile si o pelerina in forma de liliac, un costum cu schelet printat si toate articolele pentru a forma un costum intreg in dungi alb-negru, printate pe orizontala si verticala, pentru un efect psihedelic garantat.

Printre accesoriile pentru baieti sunt prezentate o masca de liliac, cizme de pirat si un chipiu de capitan cu papagal. O parte din articolele colectiei sunt confectionate din materiale mai sustenabile, cum ar fi bumbacul ecologic si Tencel.®

HM-all-for-children-3

ALL FOR CHILDREN: In anul 2009 H&M a lansat alaturi de UNICEF initiativa caritabila All for Children, donand astfel peste 4,5 milioane USD in sprijinul copiilor care traiesc in cele mai sarace comunitati din lume. Initiativa, concentrata initial pe sudul Indiei, a avut pana in prezent un impact pozitiv asupra vietilor a un milion de copii din aceasta zona.

Colectia All for Children din toamna 2013 ofera clientilor H&M ocazia de a contribui personal la aceasta initiativa caritabila si de a sustine UNICEF sa sprijine 40.000 de copii care locuiesc in suburbiile din Dhaka, pentru a le oferi acces la educatie si pentru a le asigura securitatea si protectia drepturilor. In plus, vor beneficia indirect de aceasta interventie peste un milion de persoane defavorizate.

HM-all-for-children-4

"Sunt foarte incantata ca tema colectiei All for Children de anul acesta este balul mascat. Copiii adora sa se amuze purtand haine tematice pe care le folosesc de asemenea ca parte din joaca lor de zi cu zi. Cu ajutorul acestei colectii vor patrunde in universuri noi, vor spune povesti noi si astfel, vor avea cea mai frumoasa zi de Halloween pe care au avut-o vreodata. Este totodata minunat ca prin aceasta colectie se vor strange fonduri atat de necesare pentru unii dintre cei mai saraci copii din lume", declara Angelica Grimborg, designer al colectiei All for Children la H&M.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre