Cum cureti usor si rapid petele de lapte de pe hainele bebelusului. Ce trebuie sa faci inainte de a le baga la masina de spalat

/ / Modificat: 2023-03-12
Cum cureti usor si rapid petele de lapte de pe hainele bebelusului. Ce trebuie sa faci inainte de a le baga la masina de spalat

Atunci când avem un copil, știm că laptele va fi principala lui hrană în primele câteva luni și că, aproape inevitabil, va face parte din rutina noastră zilnică lupta împotriva petelor de pe hainele lor.

Pentru a scăpa de aceste pete, fără să regretăm că s-au stricat, trebuie să știm ce fel de remedii putem folosi pentru a scăpa definitiv de laptele de pe haine.

- Sucul de lămâie: Este bine știut faptul că apa cu lămâie este foarte eficientă, pentru că acționează ca un înălbitor. Dacă o adăugăm înainte de a folosi detergentul obișnuit, fie manual, fie în mașina de spălat, pata va dispărea probabil mult mai repede.

- Oțetul alb: În situații de pete precum cele de mâncare pentru copii sau lapte, folosirea oțetului alb este cel mai eficient în cantități mici, deoarece putem freca ușor, astfel încât pata sa dispara.

- Bicarbonat: Acesta este cel mai bun remediu pentru eliminarea petelor de pe haine și cu siguranță este foarte eficient dacă îl folosim înaintea detergentului.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Indepartare pete haine Pete haine Pete haine copii

Articole recomandate

Citeste si despre