Trusouri, rochite si costumase elegante pentru bebelusi si copii la ceremonii, nunti, botezuri de poveste

/ / Modificat: 2023-05-04
Trusouri, rochite si costumase elegante pentru bebelusi si copii la ceremonii, nunti, botezuri de poveste

Cea mai mare bogăție, cea mai mare binecuvântare de pe această lume, sunt copiii. Încântarea de a avea un nou membru în familie este incomparabilă.

Încă de la naștere, viața familiei se va schimba complet, vor fi zile mai însorite, pline de zâmbete și însemnătate.

Pregătirea pentru primul eveniment important: Taina Botezului

Cea mai importantă zi din viața bebelușului este reprezentată, cu siguranță, de Taina Botezului, prima din cele șapte Sfinte Taine ale bisericii. Prin acest ritual, oamenii se leapădă de păcatul strămoșesc și se purifică.

Exluzând zecile de tradiții și rânduieli, care trebuie respectate, conform obiceiului străbun, intervine agitația cu privire la costumația bebelușului- Ce piese vestimentare să aleg? Care să fie tematica? Cum să asortez culorile? Pentru ce accesorii să optez? Spre ce materiale să mă orientez? Sunt doar câteva din întrebările ce și le adresează părinții sau nașii copilului.

Pentru a ușura alegerea și a face mai blând acest proces, cu mai puține bătăi de cap, se recomandă alegerea seturilor de botez care cuprind, de obicei, hăinuțele pe care le va purta copilul, lumânarea și trusoul.

Trusoul de botez este setul ce conține lucrurile necesare de la slujba religioasă organizată în biserică, de creștinare a copilului. Acesta este nelipsit de la botez și se află printre primele lucrurile pe care bebelușul le va avea în ziua evenimentului, care nu îi vor fi de folos doar lui, ci și preotului. Pânza albă, fașa de botez, sticluța cu mir, săpunul și prosoapele (unul pentru bebe și altul pentru preot) sunt elementele ce alcătuiesc setul.

Dacă dorești să vii cu ceva unic, află că aceste obiecte se pot persoanliza în funcție de sexul bebelușului, de înclinațiile sale, de tematica botezului și preferințele părinților.

Hăinuţe de botez elegante pentru fetiţe şi băieţi

Pentru că este o zi de mare însemnătate, și hăinuțele trebuie atent alese, astfel încât să inspire un aer elegant, pur și delicat. Se recomandă alegerea unor țesături de calitate, baby-friendly, atent selecționate. Dacă vorbim despre botezul unei micuțe creștine, atunci, hăinuțele trebuie să întregească imaginea de prințesă, alegând culori precum roz, alb, galben și rochițe speciale, spectaculoase. O varietate de culori, modele și variante se pot regăsi pe site-ul Annebebe.

Pentru băieți, se poate merge pe nuanțe de alb, verde, crem, albastru, iar hăinuțele purtate se vor compune din body, cămășuță, papion sau cravată, vestă sau sacou și pantaloni, iar la AnneBebe puteți regăsi toate aceste piese. În plus, încălțămintea poate fi aleasă în funcție de outfit, cu pantofi de piele sau balerini pentru fete și pantofi oxford sau mocasini pentru băieți.

Rochiţe şi costumaşe elegante pentru bebeluşi şi copii la ceremonii

Indiferent că vorbim despre despre un botez, o nuntă sau orice altă formă de ceremonie, ținuta celui mic mereu reprezintă o adevărată provocare pentru părinți sau pentru cei ce se ocupă de organizarea, respectiv de participarea la ziua evenimentului.

Hainele copiilor sunt extrem de importante pentru sănătatea și confortul lor și nu trebuie privite doar din punct de vedere estetic. La astfel de evenimente cu o importanță aparte, este necesar să căutați haine pentru bebeluși spectaculoase, dar comode, din materiale moi, care nu vor irita pielea lor sensibilă. Bumbacul este materialul preferat și recomandat de către specialiști, fiind moale, respirabil și fără conținuturi de materiale chimice dăunătoare.

De asemenea, o altă caracteristică importantă a hainelor pentru bebeluși este designul lor. Hainele pentru bebeluși și copii trebuie să fie ușor de îmbrăcat și de schimbat, să le permită spațiu pentru mișcări libere, dar care să fie de efect, mai ales atunci când vorbim despre o sărbătoare semnificativă - nuntă, botez, ceremonie. De asemenea, este important să ținem cont de preferințele și gusturile copiilor, pentru a-i face să se simtă în largul lor și încrezători în propriul stil.

Haine de sărbătoare pentru copii de la Annebebe

În funcție de eveniment, putem alege haine mai formale sau mai relaxate, dar întotdeauna este important să le asigurăm copiilor ocazia de a se simți speciali și unici prin ținuta lor. Hainele de sărbătoare sunt o expresie a bucuriei, care însoțesc aceste evenimente festive speciale. În general, aceste piese vestimentare sunt mai elegante și mai colorate, dând o distincție celui ce le poartă într-un cadru de poveste.

Există o varietate de modele și culori din care puteți alege, seturi de botez pentru băieți și fete, pentru aniversări, pe diverse categorii de vârstă (0-36 luni sau 2-12 ani), chiar și starter kit-uri pentru copii pe care le puteți găsi la un click distanță pe Annebebe.ro

Rochiţe şi costumaşe elegante pentru bebeluşi

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Trusou bebelusi Haine bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre