Divertisment - in perioada 2-6 noiembrie, copiii vor putea viziona gratuit cele mai indragite filme si animatii

/ / Modificat: 2015-10-22
Divertisment - in perioada 2-6 noiembrie, copiii vor putea viziona gratuit cele mai indragite filme si animatii

Grand Cinema & More aduce intreaga familie la film in cadrul editiei de toamna a Grand Family Festival

In perioada 2-6 noiembrie, copiii vor putea viziona gratuit cele mai indragite filme si animatii 

Grand Family Festival, festivalul de film pentru familia ta, revine la Grand Cinema & More in perioada 2 – 6 noiembrie. Aflat la cea de-a opta editie, evenimentul ofera copiilor sub 12 ani acces gratuit la cele mai indragite filme si animatii si un pret special de 16 lei pentru insotitorii lor.

Continuand traditia inaugurata in aprilie 2012, Grand Family Festival este festivalul prin care cinematograful din Baneasa Shopping City ofera familiilor sansa de a petrece timp de calitate impreuna, intr-un mod interactiv. Toamna aceasta, festivalul se va desfasura timp de cinci zile in salile Grand Cinema & More, oferindu-le celor mici, dar si intregii familii, posibilitatea de a viziona o selectie a celor mai iubite si de succes filme pentru copii si de animatie din ultimii ani. 

Grand Family Festival este o alternativa distractiva atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, de a petrece timp impreuna in perioada vacantei. Timp de 5 zile, Grand Cinema & More va difuza 9 filme de animatie, in format 3D, dublate sau subtitrate: Annie (Annie), Barbie in tabara de muzica (Barbie in Rock`n Royals), Blinky Bill: Koala cel poznas (Blinky Bill), Acasa (Home), Albinuta Maya (Maya The Bee Movie), Minionii (Minions), Mune: Gardianul Lunii (Mune: Le Gardien de la Lune), Pinguinii din Madagascar (The Penguins of Madagascar) si Sponge Bob: Aventuri pe uscat (The Sponge Bob Movie: Sponge out of the Water).

Toti cei care vor calca pragul cinematografului vor avea ocazia sa se bucure de aventurile pline de umor ale simpaticelor personaje, care vor avea misiunea de a-i binedispune si de a-i conduce intr-o lume plina de aventuri.

Detalii despre programul complet al Grand Family Festival de la Grand Cinema & More pot fi gasite pe www.grandentertainment.ro.   

Grand Cinema & More este mai mult decat un simplu cinematograf. Pe langa filmele de calitate si tehnologia audio-video de ultima generatie, cinematograful din Baneasa Shopping City este primul din Romania care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, productii proprii sau transmisiuni directe, care cuprinde spectacole de teatru si teatru pentru copii, opera, balet, spectacole de improvizatie si evenimente speciale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme copii

Articole recomandate

Citeste si despre