Theo Rose, filmare emotionanta cu Sasha si Anghel Damian. Ce mesaj a transmis aceasta

/ / Modificat: 2023-06-22
Theo Rose, filmare emotionanta cu Sasha si Anghel Damian. Ce mesaj a transmis aceasta

Theo Rose a devenit mama pentru prima data in urma cu doar cateva zile. Sasha Ioan a venit pe lume perfect sanatos. Artista si Anghel Damian sunt foarte fericiti. Un filmulet postat de Theo pe retelele de socializare i-a emotionat pe internauti.

Theo Rose a surprins imagini emotionante cu iubitul ei si fiul lor de doar cateva zile. Anghel Damian il tine pe Sasha in brate si pare foarte atent si grijuliu cu micutul. In doar cateva ore filmarea a strans zeci de mii de aprecieri, dar si multe comentarii cu felicitari pentru cei doi parinti.

Ce a povestit Theo Rose despre nasterea la privat si ce isi doreste sa faca

Theo Rose s-a implicat activ in campania lui Codin Maticiuc „Spitale publice din bani privati”. In dreptul filmuletului cu Anghel Damian si Sasha Ioan artista a marturisit ca vrea sa ajute ca toate mamicile sa aiba parte de conditii bune in spitalele in care nasc.

"Noi am avut de unde da si ne-am asigurat cele mai bune conditii pentru nastere si urmatoarele zile de dupa. Dar ne-am pus mereu in locul celor care nu-si pot permite toate facilitatile, care merg si isi aduc copiii pe lume in spitale vechi, cu pereti cojiti si rugina pe alocuri, fara minimele conditii de confort… nu mai zic de aparatura necesara si functionala. FACEM! Pentru ca cine trebuie nu se ocupa. FACEM NOI! Pentru ca bebelusii vin pe lume fara de pacat si nu merita sa fie primiti in conditii rele, cu atat mai putin sa se mai si pricopseasca cu te miri ce microbi de prin spitale in primele zile de viata", a scris Theo Rose.

FOTO: instagram.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme copii Vedete copii Theo Rose

Articole recomandate

Citeste si despre