Cinci filme cu supereroi pe care sa le vezi impreuna cu copilul

/ / Modificat: 2022-06-09
Cinci filme cu supereroi pe care sa le vezi impreuna cu copilul

Copiilor le plac desenele animate, filmele si piesele de teatru cu supereroi. Fiecare micut are un erou fictiv preferat cu care se identifica si vrea sa vada filmele cu el, sa aiba haine si jucarii inspirate de el, aducandu-l in discutie ori de cate ori simte nevoia. Filmele cu supereroi pot fi emotionante, distractive sau pline de suspans si pentru adulti, in egala masura, iar atunci cand copiii ajung la varsta la care au rabdare si interes sa urmareasca un film intreg, puteti incepe sa va uitati impreuna cu ei la filme cu supereroi.

Astfel de filme pot fi vizionate atat acasa, cat si la cinema si trebuie sa tineti cont de varsta copiilor atunci cand alegeti pelicula pe care o urmariti impreuna. Filmele ii transpun pe copii intr-o lume plina de actiune si le provoaca imaginatia. Eroii care salveaza lumea de fortele raului ii inspira pe copii sa faca eforturi pentru a transforma si ei lumea intr-un loc mai bun. Sa nu va mire daca, dupa vizionarea filmului, va vor cere sa le cumparati sau sa le confectionati costume ca ale supereroilor lor preferati, pentru a-i imita pe acestia.

Iata cinci filme pe care le puteti urmari alaturi de copii!

1. Spider-Man in Spider-Verse

Acesta este un film animat inspirat din filmele cu Spider-Man si lansat in anul 2018. Miles Morales, un adolescent din Brooklyn, este muscat de un paianjen radioactiv si capata puteri asemanatoare cu ale lui Spider-Man. Adolescentul apeleaza la originalul Spider-Man (Peter Parker), caruia ii cere sfaturi si de la care vrea sa afle ce posibilitati exista in Spider-Verse. Povestea este concentrata in jurul adolescentului care se alatura Spider-Verse-ului si se transforma intr-un Om Paianjen adevarat, pentru a salva orasul New York de Kingpin, personajul negativ din film. Filmul poate fi urmarit de copiii care au peste 8 ani.

2. The Incredibles

Un film de animatie din 2004, dar foarte actual si pe placul copiilor. Animatia ii are in centrul atentiei pe Bob, Helen Parr si cei trei copii ai lor. Cu totii formeaza o familie de supereroi. Parintii sunt nevoiti, la un moment dat, sa isi ascunda puterile, insa Bob revine la misiunea de a salva lumea, atunci cand are de-a face cu un robot indisciplinat. Familia ajunge sa il salveze pe el, in timp ce el incearca sa salveze lumea. Filmul poate fi urmarit de copiii care au implinit 8 ani.

3. Iron Man

Iron Man a inspirat o serie de filme americane din 2008, care il au in centrul actiunii pe personajul din universul Marvel. Filmul spune povestea unui inginer si industrias pe nume Tony Stark, care isi construieste un costum tehnologizat pentru a putea scapa de cei care l-au capturat si, astfel, se transforma in Iron Man. Mai tarziu ajunge sa perfectioneze costumul si sa il foloseasca pentru a salva lumea de raufacatori. Filmul poate fi urmarit si inteles de copiii care au peste 10 ani.

4. Big Hero 6

Un film de animatie lansat in 2014. Filmul este despre Hiro Hamda si Baymax, doi roboti care se transforma in eroi high-tech si lupta impreuna pentru a salva lumea de un raufacator mascat. Animatia este potrivita pentru copiii care au peste 10 ani.

5. The Lego Batman Movie

O animatie amuzanta din 2017, inspirata din povestea lui Batman si fascinanta lume lego. Batman si echipa sa incearca sa salveze orasul Gotham de maleficul Joker. Animatia este plina de actiune si ii va captiva atat pe cei mici, cat si pe cei mari. Poate fi urmarita de copiii care au peste 8 ani.

FOTO: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme copii

Articole recomandate

Citeste si despre