• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Ana Maria pe 07 Mai 2010

Consider ca este un bun profesionist, un medic exceptional, se vede ca pune pasiune in tot ceea ce face si are o relatie extraordinara cu pacientele sale.

Doctor bun
De Dana pe 07 Mai 2010

Este un doctor extraordinar, m-am dus la dansul dezamagita total de ceea ce mi se intampla, pe unde ma dusesem mi s-a spus clar: Nu poti ramane gravida! Ma gandisem si la varianta unei adoptii si dupa un an de tratamente la dansul, am nascut o fetita foarte frumoasa. Va multumim din suflet.

Este un doctor minunat
De Geo pe 07 Mai 2010

Cum l-as putea sa caracteriza pe acest doctor? Are o rabdare infinita cu pacientele sale, este foarte calm, intelegator, stie sa vorbeasca cu pacientele sale si sa le linisteasca. Multumim domnule doctor pentru ca existati!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Adina pe 07 Mai 2010

Am ramas placut surpinsa in momentul in care m-am dus la dansul la consultatie si am incercat sa ii ofer bani si nu a vrut. Mi-a spus datoria mea este sa te consult si sa am grija sa nasti un copil sanatos. Nu mi-a venit sa cred acest lucru! Am nascut cu dansul doi copii sanatosi si frumosi! Multumim domnule doctor!

Pentru Gabriela
De Mamica pe 06 Mai 2010

Iti multumesc pentru mesaj, intr-adevar pe toata perioada cat am fost insarcinata dansul a fost foarte foarte amabil si un adevarat gentleman. Insa momentul nasterii a fost teribil. Cum am ajuns acolo eram dilatata la maxim si doamna dr. de garda a zis ca nasc din moment in moment.Deci problema cu epidurala nu s-a mai putut pune pentru ca eu nu am stiut ca m-am dilatat asa de repede si am ajuns cam tarziu la spital. Am ajuns la 5 si 10 minute si la 6 fara un sfert dimineata am nascut. Asta a fost sa fie ce sa mai zic asa a trebuit sa se intample. Eu stiam ca un travaliu dureaza mai mult si nu m-am grabit sa ajung asa repede mai ales ca nu ma dureau contractiile asa de rau. Domnul doctor a sosit exact cu vreo 15 minute inainte sa nasc, a ajuns repede si l-am apreciat pentru aceasta, a fost punctual, nu este usor la 5 si ceva dimineata stiu. Oricum bine ca a trecut si mai bine nu mai imi aduc aminte de toate astea. Mai bine ma bucur de puisorul scump, ca este sanatos si frumos si mai ales foarte cumintel. Va pup.

Un medic etraordinar
De Mikaela pe 06 Mai 2010

Sunt pacienta lui de 5 ani si cu ajutorul dansului am nascut doi ingerasi. Este un om deosebit si are o experienta vasta. Ceea ce mi-a placut la dansul a fost relatie dintre pacient-medic. Este calm si stie sa te asculte. Mai rar in ziua de azi sa gasesti un asemenea medic. Nota 10 si jos palaria.

Medic profesionist
De Adina pe 04 Mai 2010

Am auzit numai lucruri bune despre acest medic si sper ca in momentul in care voi ramane gravida sa fie dansul cel care va avea grija de mine.

Foarte bun
De Mamica pe 04 Mai 2010

Pe mine m-a invatat domnul doctor ca atunci cand vrei ceva cu adevarat vei reusi indiferent de obstacole. Am ramas graviduta si am nascut cu domnul doctor care m-a sprijinit si a fost alaturi de mine. Si bebe ii poarta numele. Ii doresc sanatate si sa aiba parte numai de lucruri frumoase.

Un medic foarte bun
De O mamica pe 04 Mai 2010

Iti spun cu mana pe suflet ca este doctor care face cu pasiune aceasta meserie, pune suflet pentru fiecare pacienta, le insufla pacientelor sale incredere si isi doreste din tot sufletul sa ajute pe toata lumea.

Multumita
De Dany pe 04 Mai 2010

Eu am nascut cu dansul in 2006 o fetita super frumusica. Totul a decurs usor si am avut incredere in mine datorita domnului doctor. Gasesti mai rar un astfel de om . Nota 10!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.