• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Consult
De Gina pe 08 Februarie 2012

Fetelor, eu am fost dimineata la dansul, dar m-a trimis acasa si mi-a spus sa revin la 13:30 la camera de garda. Asa ca va sfatuiesc sa va duceti la 13:30 ca sa nu faceti 2 drumuri. La centrul de planing face monitorizari de ovulatie cu programare, altfel nu primeste.

Pt. Crina
De Bluegreen pe 07 Februarie 2012

Multumesc mult pentru informatii. Astept sa-mi iasa rezultatele unor analize, sa vina CM sa le fac pe cele hormonale in ziua 3 si apoi ma infatisez la usa cabinetului, la centrul de planificare. Chiar nu mai pot astepta pana la sfarsitul lunii martie. Iti multumesc inca o data.

Pt Bluegreen
De Crina pe 07 Februarie 2012

Corect pentru punctele 2 si 3. La punctul 1 - poti sa vii de la 6.30 ca sa fii prima sau printre primele care vor intra la domnul doctor. Dar asistenta nu deschide usa pana la 7 fix, iar domnul doctor ajunge cam pe la 7:05, 7:10 min. Dar consultatiile merg foarte repede (la cabinet dureaza mai mult). Poti sa te duci si fara programare. Cand intri la dansul in cabinet nu ii spui ca nu ai programare, incepi sa-i spui pe scurt de ce ai venit si te indruma dansul apoi. Numai bine! P.S. Sa nu va duceti cu cadouri pentru ca nu primeste, eventual sa i-l dati apoi s-o luati la fuga :) Eu i-am daruit un cadou simbolic personalizat facut manual, in exclusivitate pentru el - chiar asa i-am zis :) Apoi am zbughit-o :) Va pup!

Consult
De Bluegreen pe 07 Februarie 2012

Fetelor, sa inteleg ca, practic, sunt 3 variante pentru a fi consultata de dnul dr.:
1. dimineata, la 6.30, la centrul de planificare - ma primeste chiar daca nu am programare facuta? Eu mi-am facut deja programare aici, dar tocmai la sfarsitul lunii martie, pe 26 si as vrea sa merg mai devreme. Vreau un bebe cat mai repede si parca nu as vrea sa mai pierd o luna asteptand, pur si simplu.
2. dupa ora 14, la camera de garda - idem?
3. la cab. particular - cu programare.

Va multumesc.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Ina pe 01 Februarie 2012

Eu prima data am fost la cabinet(crangasi), este foarte calm, te trateaza cu mult respect si iti explica tot ce nu intelegi, la consultatie mi-a recomandat hsg la giulesti. Acolo mi-a trebuit adeverinta de la serv si trimitere. Bafta!

Dr. Ion Ionut
De Gina pe 01 Februarie 2012

Buna fetelor, am si eu o intrebare legata de dr. Ionut. Cum e cand te duci prima data la el? Iti trebuie trimitere de la medicul de familie? Eu am fost diagnosticata cu hidrosalpinx de catre dr. Oncescu de la Urgenta Floreasca cand am ajuns dupa un chiuretaj facut prost la dansa. As vrea sa merg si eu la dr. Ionut, dar cum se procedeaza?

Laparo
De Ina pe 01 Februarie 2012

Buna, multumesc pentru raspuns. Am facut HSG la dansul saptamana trecuta, si din cate am inteles doar o trompa este permeabila, dar usor ingusta la capat. Mi-a recomandat sa mai astept 2 luni si daca nu se intampla "minunea" sa ma programez la operatie. Sper sa nu fie cazul, dar as vrea sa ma documentez intai. Astept impresia ta dupa. Bafta si multa sanatate!

Buna Ina
De Crina pe 01 Februarie 2012

Buna Ina, Eu voi face o laparoscopie la dl dr in curand, chiar astazi am fost la dansul.
Pentru trompe nu este HSG? Eu am facut deja HSG-ul dar nu cu dansul. Legat de laparoscopie, nu cred ca trebuie sa ne facem griji pentru cat costa; sa avem marunt la noi pentru asistente si domnului doctor sa incercam sa-i dam ceva banuti intr-un plic, desi nu stiu cum il voi face sa accepte. Numai bine!

Laparo
De Ina pe 31 Ianuarie 2012

Buna, s-a operat cineva de curand la dr. Ionut laparoscopic pentru desfundarea trompelor?
Daca este cineva, va rog sa imi spuneti si mie cum a fost si pretul. Multumesc!

Pentru Rodica
De Crina pe 29 Ianuarie 2012

Buna Rodica,

Sambata si duminica nu il poti gasi pe domnul doctor la centrul de planificare, doar de luni pana vineri de la 7 dimineata.

Numarul de telefon fix de la cabinetul particular este: 021 313 04 24 (trebuie sa insistati pana va raspunde cineva). Cabinetul este pe Constructorilor, 20A, tronsonA, parter, in Crangasi.

Multa sanatate tuturor!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.