• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Sarcina molara
De LORE pe 09 August 2011

Buna fetelor, A mai avut cineva de aici sarcina molara? Cum decurge recuperarea? Ce analize ati facut dupa aceea si cat timp? Eu sunt pacienta d-lui dr. Ion Ionut si am fost diagnosticata in mai cu asa ceva, iar dumnealui a spus ca este necesar ca sa fac doar timp de 6 luni dozare HCG, iar daca iese negativ este totul ok. Puteti sa imi spuneti si alte noutati din experienta voastra?

Exceptional
De Georgeta pe 09 August 2011

Buna fetelor/doamnelor Ma alatur si eu voua, "laudandu-l pe acest om. Am fost operata de d-l doctor in ianuarie 2011 de 2 chisturi endometriozice de 10 cm fiecare. Super la operatie, in primul rand a optat pentru laparoscop desi chisturile era foarte mari. S-a comportat cu mine parca ne stiam de o viata. Glumeste foarte mult cu tine daca te vede speriata, iti foarte multa incredere in tine. Dupa operatie vine si te viziteaza( nu ca altii medici). Eu am fost operata vineri si vreau sa va spun ca sambata a venit sa verifice daca totul in regula cu mine, plus ca vineri dupa operatie a venit de 3 ori la mine ( eram cea mai mandra de la reanimare :)) la alte fete nu venea nimeni). Nu stiu de unde are atata energie. Vi-l recomand tuturor fara cea mai mica indoiala. Acum sunt monitorizata tot de dansul, din pactae mi-au aparaut din nou chisturi si bat drumul pana la centrul de planificare luna de luna. Dpdv al banilor nu a vrut sa ia nimic, mi-a zis ca nu o sa mai fim prieteni;), am insistat si degeaba. Asa ca din cand in cand imi mai fac programare la cabinet particular ca sa mai platesc un pic bunatatea acestui om. Un om minunat, un ginecolog extraordinar, un obstrecian fara cusur si un medic de nota 10.

Un Dumnezeu
De Pal oana-roxana pe 01 August 2011

Acest om cu suflet mare mi-a adus pe lume o minune de copil si pentru lucrul asta o sa-i raman datoare toata viata, iar referitor de partea financiara nici mie nu a vrut sa imi i-a nimic nici pe perioada sarcinii nici la nastere. Doamne iti multumesc ca mi l-ai adus in cale pe acest om. Multumesc.

Exceptional
De Cami pe 31 Iulie 2011

Un om cum rar intalnesti!

nastere
De Andreea pe 25 Iulie 2011

Buna fetelor! Eu sunt pacienta domnului dr. Ion si trebuie sa nasc in octombrie. Poate sa-mi spuna cineva cam cat pot sa ii dau la nastere, avand in vedere ca pana acum nu i-am dat mai nimic. Mi-a facut cerclaj si cu multe insistente i-am dat 200 lei, in rest nimic. E cineva care a nascut cu dansul si poate sa-mi spuna cat i-a dat?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Claudia pe 25 Iulie 2011

Asi incepe prin a raspunde la problemele pre care le-a pus unele fete "bani", acest medic este unic eu am facut 3 operati si nu mi-a luat un ban, daca insistam se supara. Am nascut cu dansul doi baieti gemeni, este de un optimism si punctual cum nu am vazut pe alcineva. Bunul Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere sa ne suporte si pe noi.

Urgent
De Dana pe 25 Iulie 2011

Am auzit multe despre acest doctor si toate numai bune, am ramas impresionata. Nu imi dau seama de ce nu are un site ceva unde sa poti gasi niste informatii corecte, ma intereseaza foarte mult sa ajung la dansul dar nu gasesc un nr. corect de telefon unde sa sun pt programare, o adresa corecta, un tarif la consultatii ecografii analize etc pt ca sincer, sa stau pe holurile spitalului in speranta ca poate am noroc si daca am sa ma consulte in graba nu imi arde, sunt dezamagita de consultatiile din spital, nush dansul cum procedeaza, dar la alti medici gustul a fost amar. Astept un raspuns concret. Multumesc fetelor!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Valyka pe 22 Iulie 2011

Eu sunt insarcinata in 4 luni insa pana acum nu am fost la niciun medic. Am inteles ca pana pe 8 august este in concediu, dar m-ar interesa sa stiu cand se intoarce unde este mai bine sa merg pentru consultatie ca am vazut ca are mai multe cabinete. Va multumesc. Eu nu sunt din Bucuresti, dar sora mea a nascut in 2000 cu dansul si a fost foarte multumita, in 20 de minute a nascut si de aceea mi-as dori sa nasc si aici.

Nota 10
De Crissaa pe 16 Iulie 2011

Zilnic in afara de joi dupa ora 14:00 il gasiti la camera de garda de la Giulesti, insa de luni si pana pe 8 august este in concediu.

Info
De Vio pe 11 Iulie 2011

Il gÄ?sesc pe dr. Ion IonuÅ£ în fiecare zi la urgenÅ£e? De la ce orÄ?? Ã?mi trebuie trimitere de la medicul de familie?

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.