• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Ina pe 28 Ianuarie 2012

Buna, nu stiu daca il gasesti si sambata, eu am fost in cursul saptamanii la ora 7 eram acolo si destul de aglomerat, la planning merge destul de repede, insa la cabinet (crangasi) dureaza cam jumatate de ora la fiecare pacienta, cel putin nu pleci nelamurita de acolo, iti explica pe intelesul tau. La mine a fost nevoie sa fac HSG la Giulesti, pot spune ca este un om deosebit.

Intrebare
De Rodica pe 27 Ianuarie 2012

Buna fetelor, am si eu o intrebare, va rog cele care stiti daca pe dr. Ion il pot gasi si sambata dimineata la planning? Va rog raspundeti-mi cat mai curand. Multumesc!

Doctori buni ginecologi
De Oana pe 26 Ianuarie 2012

Un medic foarte bun, dar care programeaza toate nasterile.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Mihaela N pe 16 Ianuarie 2012

Si eu am fost operata de endometrioza de dr. Ion Ionut acum 3 ani si de asemenea, si eu am avut acceasi experienta excelenta, nu am cuvinte de exprimat. Este cum se spune "painea lui Dzeu pe pamant " ca si medic. A venit mereu la vizite, si sambata si duminica, mereu o prezenta placuta si cu foarte multa incredere de insuflat. Dupa operatia dumnealui, am facut IVF si am reusit sa raman si insarcinata. Eu nu am cuvinte sa ii multumesc! Acum vreau sa merg din nou la dumnealui, la clinica privata, dar nu stiu daca mai are cabinetul la Gara de Nord. Vin in tara in luna Mai si as vrea sa merg la dumnealui din nou, am din nou endometrioza. Imi puteti spune daca e la acelasi cabinet sau altul si numarul de tel, va rog?

Numar de telefon
De Brandusa pe 14 Ianuarie 2012

Cabinetul particular unde lucreaza este in Crangasi, sect.6, pe blvd. Constructorilor, numarul de telefon este: 0728.673.354

Cabinet privat dr. Ion Ionut
De ALI74 pe 12 Ianuarie 2012

Buna fetelor, as dori si eu numarul de telefon pentru programare de la cabinetul privat al dansului.Multumesc.

Raspuns pentru Cristina
De Monica pe 11 Ianuarie 2012

Raspuns pentru Cristina. Pe domnul doctor il poti gasi in fiecare zi, incepand cu ora 7 dimineata, la cabinetul de planning de langa spital. Domnul doctor este primul venit in fiecare dimineata si nu pleaca pana nu consulta si ultima pacienta. Il mai poti gasi dupa ora 14 la Internari in spital, mai putin joia cand are consultatii la cabinetul particular. Este un doctor de milioane, sufletist si dispus mereu sa ajute fara sa pretinda absolut nimic.

Programare Dr. Ion Ionut
De Anca Mihalache pe 10 Ianuarie 2012

Va rog, daca e cineva care are programare la Dr. Ionut in luna ianuarie si nu poate sa ajunga din diferite motive, va rog sa ma ajutati. Am sunat la cabinet si mi s-a zis sa sun dupa 15 ianuarie pentru programari in luna februarie. Multumesc!

Multumiri
De Cament Mirela Daniela pe 07 Ianuarie 2012

Am nascut cu domnul doctor Ion Ionut, o fetita minunata si am fost foarte multumita de dansul. Este o persoana foarte sufletista si nu pretinde bani de la paciente, un lucru rar in zilele noastre pline de spagari. Il recomand cu multa sinceritate tuturor mamicilor care au norocul sa ajunga la domnul doctor. Este o persoana speciala si de apreciat. Multumim si multa sanatate!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Gabi pe 03 Ianuarie 2012

Am sunat la cabinet si nu se mai fac programari.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.