• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Nastere
De Cris pe 24 August 2011

Stie cineva daca dl doctor asista nasteri si in clinicile private?

Raspuns Emi
De Gabi pe 23 August 2011

Tel. cabinet particular: 0213130424. Cabinetul particular il gasesti in Bd. Constructorilor nr. 20A, tronson A, parter, langa Crangasi.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Emy pe 22 August 2011

Unde are cabinetul particular. Ma intereseaza adresa si un nr. de telefon. Va multumesc.

Raspuns pentru girel
De Gabi pe 18 August 2011

Pentru girel, eu te sfatuiesc sa mergi pe mana d-lui dr. Ion si sa urmezi pasii indicati de dumnealui. Este un adevarat profesionist, iar rezultatul va fi, garantat, unul foarte bun, ai incredere.

Raspuns
De Gabi pe 18 August 2011

Preturile sunt recente. Eu am fost in iulie 2011 la cabinet si in august am avut interventia chirurgicala in urma careia ma simt foarte bine. A lucrat ireprosabil.

Raspuns
De Amelia pe 18 August 2011

Nu mi se pare deloc mult, chiar mi se pare ieftin comparativ cu ce preturi am auzit ca se practica. Eu sunt din Buzau, si de exemplu aici pentru o consultatie la un doctor bun este undeva intre 150-180 ron. Intrebarea mea este in ce perioada ai fost la cabinetul particular? Iti multumesc.

Analize
De Girel pe 18 August 2011

Buna ziua. As dori sa stiu de la pacientele care au nascut cu dl dr Ion ce analize le-a recomandat dansul pe timpul sarcinii. Intentionez sa raman insarcinata si nu stiu daca sa apelez la dl dr Ion. Am 2 colege de serviciu, ambele insarcinate, ambele cu avorturi spontane in trecut. Cea care este la dl dr. Ion are de facut in primul trimestru doar analizele uzuale de sange, urina, hiv, vdrl si parca inca ceva; o cheama destul de rar la control si nu ia decat acid folic. Cea care merge la Polizu face o tona de analize, ia si fier, si vitamine, si progesteron, si la 10 zile merge la control. La cat de frumos vorbiti de dl dr Ion, nu cred ca e vorba de superficialitate. As vrea tare mult sa merg pe mana dumnealui, dar facand comparatie intre cele 2 colege. Parca am un ghimpe.

Raspuns
De Gabi pe 17 August 2011

Amelia, eu am mers la cabinetul particular si pentru o consultatie, ecografie si papanicolau am dat 175 lei. Crezi ca e mult?

Raspuns
De Amelia pe 17 August 2011

Vad ca toate d-nele care au postat mesaje spun ca dl dr nu le-a luat nici un ban, dar eu as vrea sa stiu daca vreuna dintre voi a mers la cabinet nu doar la maternitate, si daca ar putea sa spuna cat costa o consultatie, pentru ca eu as vrea sa merg la cabinetul particular? Inteleg ca poate nu percepe nici un ban pentru consulatatie la spital, dar ecografiile banuiesc ca se platesc sau alte tratamete, interventii? Multumesc.

Profesionalism
De Alexe Gabi pe 17 August 2011

Recomand tuturor femeilor acest medic pentru seriozitatea si profesionalismul de care da dovada. Dumnezeu sa-l tina sanatos sa-si poata exercita meseria.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.