• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Trimitere
De Elena pe 31 Martie 2012

Buna burtici! Am si eu o intrebare pentru gravidutele cu sarcini avansate sau care au nascut. Cand te duci la camera de garda si iti face domnul doctor programare la cabinet, se refera la cel de planning sau la cel particular? Pentru ca am fost saptamana trecuta la ecografie pentru ultima data la camera de garda si a zis ca de acum ne vedem doar la cabinet, si mi-a facut programare peste o luna la ora 17;00. Eram cam aeriana si abia azi am realizat ca nu stiu la care cabinet se referea. Helppp.

Ecograf
De Mili pe 31 Martie 2012

Da, exista ecograf la camera de garda, dar nu este extraordinar. Este suficient cat sa se vada daca sarcina este in evolutie si bebeii sunt bine, dar ti-as recomanda sa mergi la centru de planning de langa maternitate pentru ca e mult mai bun cel de acolo!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Andreea pe 31 Martie 2012

Fetelor, dr. Ion e un medic foarte bun. Sunt insarcinata in luna a 7a si sunt in evidenta lui. Prima data am venit la el de capul meu, adica mai exact am citit pe net despre doctorii de la Giulesti si am vazut ca el parea a fi cel mai bun. Intradevar, prima data la echo, nu se vedea decat sacul embrionar, iar dr. nu m-a luat in evidenta, nu a fost mai deloc comunicativ, nu mi-a recomandat nimic. Apoi am aflat de la o cunostiinta care e asistenta acolo ca nu prea mai ia in evidenta decat problemute, fiv, iar daca nasti in luna iunie e foarte greu. Dar am reusit, si a fost pana acum pe tot parcursul sarcinii minunat. M-a chemat cam o data la o luna sau o luna jumate, pt ca nu am avut probleme, dar m-am mai dus eu speriata din diverse motive. Te asculta calm, glumeste si iti raspunde la orice intrebare, oricat de stupida ar fi. Nu a primit niciun ban, si sincer nici nu stiu cat sa ii dau la nastere. Singurul dezavantaj este ca se asteapta foarte mult la spital acolo, de ex ieri am ajuns la 1 jumate si am intrat la 5. Dar eu zic ca se merita, pana la urma toate o sa nastem si o sa stea si alte fete dupa noi, nu?

La camera de garda Giulesti, exista ecograf? E antic sau performant?
De Cristina pe 30 Martie 2012

PS: Vroiam sa va mai intreb: la camera de garda la Giulesti, exista ecograf? E ok? Se vede tot e trebuie? Sau e antic? As dori sa merg la dr. Ion acolo mai intai ca nu prea mai am bani luna asta si abia apoi de luna viit. sa ma duc si la particular la el. Ce spuneti? Nu am fost niciodata la camera de garda la Giulesti. Sa imi confirme si el sarcina si sa vada daca sunt gemeni,etc, daca le bate inimoara, etc. O sa am cam 6,5 saptamani dela UM saptamana viitoare.

Sunt gravida in 5 sapt. cu gemeni si il vreau pe domnul Ion!
De Cristina pe 30 Martie 2012

Sunt insarcinata in 5 sapt cu gemeni (am fost la o confirmare la o eco si s-au vazut 2 puncte negre si beta de 2400) si vroiam sa ma ia si pe mine dr. Ion Ion sub supraveghere. Cum dau de el oare? Unde primeste pacientele si unde face ecografii? Numai la spital la camera de garda la Giulesti sau lucreaza si la particular undeva? Aveti vreun contact ceva? Oare cum ma programez? Am mari emotii pentru ca sunt la a 2-a sarcina. Prima am pierdut-o anul trecut acum 6 luni la 2,5 luni si am nevoie de un om bun, bland si profesionist care sa fie atent la detalii si sa nu piarda din vedere nimic pentru ca nu mai am de gand sa trec printr-o nenorocire ca aceea niciodata:( sa ma imbuibe de pastile preventiv daca trebuie numai sa fie bine) Acum iau utrogestan dupa capul meu cate 2 pe zi de 100 de mg, pana ajung la un medic. Am citit eu ca e bine, dar nu vreau sa ma tratez dupa ureche. Are am facut bine? Sa maresc doza? :))Doamne sunt nebuna!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Dana pe 21 Martie 2012

Multumim mult Ina pentru detalii.

Pentru Mariana
De INA pe 21 Martie 2012

Mie mi-a facut pentru sterilitate. Asta consta in consultatie + eco transvaginla, apoi discutie 20 min, cel putin am plecat lamurita de acolo. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare, am asteptat mai mult de o ora, nu prea se respecta programarea, cel putin asa a fost la mine.

Pentru Amalia!
De Adela pe 19 Martie 2012

Multumim pentru detalii. Si eu as vrea sa merg la domnul doctor si nu stiu deloc unde sa merg la spital sau la cabinet. Consultatia de 150 lei e actuala? Si ce presupune? Eco se plateste separat? Te rugam sa ne lamuresti. Conteaza mult o info pentru noi, aspirantele:)

Pentru Ina
De Mariana pe 19 Martie 2012

Multumesc pentru informatii. Ma ajuta mai ales ca nu sunt din Bucuresti si vin de la 120 km distanta, asa ca trebuie sa stiu la ce sa ma astept. Consultatia pentru sterilitate include si eco? Sau doar discutii?

Recunostinta
De Brasov Larisa pe 18 Martie 2012

Cuvintele sunt prea putine ca sa pot spune despre acest mare medic si om. Dumnezeu sa ii dea putere si sa ii rasplateasca!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.