• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Pentru Mariana
De Ina pe 18 Martie 2012

Eu am fost in ianuarie la cabinet.Din cate imi aduc aminte 150 ron consultatia, si 170 consultatie sterilitate.

Programare
De Mariana pe 17 Martie 2012

M-am programat in mai pentru o consultatie la domnul doctor! O sa va impartasesc impresii dupa. Sper sa am aceeasi parere ca si voi, care vad ca sunteti foarte multumite. Cat este consultatia? Aveti idee?

Un medic extraordinar
De Corami pe 15 Martie 2012

Subscriu la majoritatea covarsitoare a mesajelor de aici despre dl. dr. Ion Ionut. Intr-adevar un om de exceptie si un profesionist adevarat, nu am regasit la nici un alt medic disponibilitatea, devotamentul pentru profesie, blandetea, capacitatea de a-ti reda speranta si increderea in actul medical, altruismul acestui om.

buna Gina
De Crina pe 13 Martie 2012

Ma bucur ca esti ok.

Trebuie sa ai mare incredere in domnul doctor si tu sa fii cea care pune intrebarile, daca ai vreuna, nu sa venim pe net apoi si sa ne plangem.

Nu e nimeni zeu si daca noi nu suntem in stare sa deschidem gura atunci ce pretentii sa mai avem ?! Sper sa nu te superi pe mine, si eu am invatat la randul meu sa fiu mai comunicativa si am invatat sa il cunosc pe dl doctor si sa am mare incredere in deciziile dansului.

Domnul doctor stie ce sa iti spuna si ce sa nu si el stie de ce ti-a zis sa nu vii imediat la consult. Probabil parerea dansului este ca nu ar trebui sa mai fie probleme la tine in conceperea unui bebe, Doamne-ajuta sa fie asa !!

Intrebare!
De Loredana pe 12 Martie 2012

Ce ma sfatuiti? Sa merg la cabinet sau la spital pentru o consultatie? Daca voi merge la cabinet investigatiile mi se vor face la spital? Tarifele pentru infertilitate? Ce parere aveti? Multumesc!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Chiriloaia gina pe 12 Martie 2012

Buna fetelor, miercuri am facut si eu laparo cu dr. Ion. Am semne foarte mici si ok. A fost foarte atent cu mine ma vizitat dupa operatie cand inca eram la reanimare, dar fata de alti doctori nu se pricepe sa explice pe intelesul tuturor ce sa intamplat in sala. Si nu mi-a spus nimic de ce am de facut pe viitor. L-am intrebat daca sa mai vin la un alt consult si mi-a zis ca nu e nevoie. Ma cam bagat in ceata.

pentru Dana
De Lili pe 09 Martie 2012

Buna Dana! Am fost operata marti de dl Dr. Ion pentru endometrioza si ma simt foarte bine. Este un medic extraordinar si m-a impresonat prin foarte multe calitati. Si eu incerc de ceva timp pentru bebe insa, dupa cum probabil stii, endometrioza nu creeza deloc mediul propice pentru sarcina, ba din contra, mergi cu mare incredere la dansul pentru ca o sa faca tot ce poate sa te ajute si o sa te indrume ce e de facut pe mai departe.

Pentru Dana
De Rodica pe 08 Martie 2012

Buna Dana! O alta varianta de a ajunge la domnul doctor ar fi aceea de a merge la centrul de planificare familiala de langa spital. Domnul doctor este in fiecare dimineata de la ora 7:15, face monitorizari de ovulatie,doar joia nu-l gasesti. Asistenta deschide usa la 7 fix, deci daca astepti acolo o sa fii prima si nu ai nevoie de programare. Dar incearca sa ajungi cand crezi tu ca se apropie perioada de ovulatie si cand intrii in cabinet ii spui ca ai venit pt monitorizare si te primeste pt ca e un scumpic! Dupa aceea, expica-i cat mai repede problemele tale pt nu o sa ai mult timp la dispozitie. Dar sa-ti faci programare si la cabinetul particular pt ca acolo o sa poti vb mai multe cu dumnealui si o sa se uite pe analizele pe care le-ai facut pana acum. Sper ca iti sunt utile aceste sfaturi, acum ramane sa te hotarasti tu cum vei proceda in functie de activitatile si timpul tau!

Pentru Dana
De Amalia pe 07 Martie 2012

Buna, daca vrei sa ajungi la dr. Ion cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la Giulesti la camera de garda de luni pana vineri de la 14, in afara de ziua de joi cand nu este. La cabinet te programezi foarte greu, dar daca vrei sa incerci suna pe 15 martie de dimineata ca sa prinzi programare pentru aprilie. Cabinetul e in crangasi pe b-dul constructorilor 20a, iar nr. de tel e 0213130424. Ti-l recomand cu cea mai mare incredere penntru ca e, asa cum a mai zis cineva un inger. Consultatia la cabinet pentru sterilitate este 150. Succes!

Help
De Dana pe 05 Martie 2012

Buna, vad ca mesajul este postat destul de recent si ma rog sa ma poti ajuta sau oricare dintre voi. Sunt diagnosticata cu sop si mai mult ca sigur am si endometrioza, incerc sa raman insarcinata de vreo 2 ani fara absolut niciun succes. As vrea sa ma operez laparoscopic de endometrioza si chisturi ovariene si cumva sa reusesc sa am o sarcina cu un bebe sanatos. As vrea sa aflu de ce nu raman insarcinata si daca exista remediu, din tot ce am citit despre toti doctorii domnul dr ion ionut ar fi un inger pe pamant si tare mi-as dori sa ajung pacienta lui, doar ca stiu ca este foarte ocupat si din pacate nu am nr. de la cabinetul dansului. Vad rog daca aveti nr. de telefon sau o adresa si tarifele practicate as aprecia mult. Sanatate multa si copii sanatosi va doresc!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.