• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Pentru Crina
De Gina pe 13 Februarie 2012

Sa-mi spui si mie detalii despre operatie daca ai facut clisma si daca ti-a pus sonda. Mersi. Astept raspuns.

Buna, Oana!
De Crina pe 11 Februarie 2012

Oana, mai bine suni la spital si te programezi la spital. Cumnata mea a fost joi acum la spital (din pacate dl dr nu e joia la camera de garda) si asistentele i-au zis ca e musai sa aiba programare ca altfel nu o primeste (desi domnul doctor ne zice sa venim dupa 1:30 la camera de garda la el) s-a programat la asistente pentru 12 martie. Ca sa fii sigura si ca sa nu bati drumul degeaba mai bine suna si programeaza-te ori la spital ori la cabinetul lui din Crangasi. Multa sanatate si bafta!

Buna Gina
De Crina pe 11 Februarie 2012

Nu m-am operat, Gina. Am sunat unde mi-a spus domnul doctor si m-am programat pentru operatia de laparoscopie. Ma internez luni dimineata la 7:30, pe 20 februarie si ma opereaza marti pe 21 februarie. Toate analizele mi se vor face acolo. Trebuie: adeverinta medicala de la serviciu, bilet de trimitere de la medicul de familie pe care sa scrie "laparoscopie", buletinul (eu imi iau si toate analizele pe care le-am facut pana acum, voi face copii dupa ele, poate mi le cere careva). Mi-am facut lista cu ce trebuie sa-mi iau de acasa: pijamale, camasi de noapte (nu stiu sigur daca ne vor lasa cu pijamale, dar eu mi le iau), halat, papuci, sosete, absorbante (poate voi avea nevoie dupa), servetele umede (ca nu cred ca vor fi dusuri), sapun lichid, prosop, carte si revista de citit, putina apa, vreo 2 banane si biscuiti (n-avem voie sa mancam inainte nimic si nici dupa nu vom putea prea mult pentru ca am inteles ca vom avea stari de voma).

Am inteles ca ni se va face clisma sau in caz contrar ni se vor da niste pastile ca sa eliminam tot, ni se va pune o sonda urinara si vom avea o senzatie foarte nasoala dupa, si fetele spun ca e bine sa rugam asistenta sa ne-o puna cand suntem deja anesteziate.

Dupa laparo se pare ca va trebui sa avem o pauza sexuala de aprox 2-4 saptamani, dar ca e bine sa "batem fierul cat e cald", adica cat sunt organele noastre fresh. :)

Daca mai ai nevoie de alte informatii te rog sa imi spui.

Oricum, dupa operatie va voi impartasi experienta.

Va pup pe toate si curaj, suntem pe maini bune, domnul doctor Ion este un inger!

Va rog sa-mi dati un sfat
De Oana pe 11 Februarie 2012

Va rog sa-mi dati un sfat. Am fost azi sa ma programez pt luni intre orele 16-20 la centrul de planning si mi s-a spus ca nu mai sunt locuri, sa ma duc la ora 13 in spital; Nu am cum sa merg la 13 pentru ca sunt la serv, daca ma duc dupa 20 in spital la camera de garda, oare ma primeste? Este adevarat ca este de garda pana marti dimineata? Multumesc.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Mihaela pe 10 Februarie 2012

Eu azi am fost la dansul si mi-a intrat la suflet. Doar ca are, jeez, atat de multa treaba, fuge dintr-o parte in alta, de-abia tii pasul cu el sa il prinzi. E ca argintul viu omul asta.

Pt Gina
De Ina pe 09 Februarie 2012

Eu am facut hsg la sf lui ianuarie. Mi-a spus sa astept 3 luni, daca nu raman insarcinata sa ma programez. La hsg mi-a spus ca o trompa este buna numai ca este putin mai ingusta sus, deci ar fi sanse, sper sa nu mai fie nevoie de operatie, speranta moare ultima. Daca te operezi, astept sa ne scrii cum a fost. Sanatate multa!

Pt Ina
De Gina pe 09 Februarie 2012

Mie nu mi-a zis nimic de hgs, mi-a zis doar sa sun pt programare la operatie. Tu ce faci, te programezi?

Pentru gina
De Ina pe 09 Februarie 2012

Din cate am intrebat si eu fetele in salon cand am facut hsg ul, cele care erau pentru operatie in prima zi de internare li se faceau analizele, dupa amiaza fara mancare, urmand ca a doua zi sa aiba loc interventia chirurgicala. La fel mi-a spus si mie, sa ma programez. Legat de diagnostic, mie la ecograf mi-a vazut trompa stanga ca ar avea o problema, insa doar la hsg se pot vedea daca sunt permeabile, daca mai ai intrebari, te ascult. O zi buna!

Pt. Crina
De Gina pe 08 Februarie 2012

Crina, te-ai operat la dr. Ion? Cum a fost? Ce analize ai facut? Le-ai facut pe internare? Intreb pentru ca o sa ma operez si eu si nu stiu ce trebuie facut pentru ca mie nu mi-a zis de hsg, mie mi-a vazut la ecograf hidrosalpinx.

Hidrosalpinx
De Gina pe 08 Februarie 2012

Ina, am fost si eu la dr Ion si mi-a spus ca intradevar am hidrosalpinx si daca ma hotarasc sa ma operez la primul cm sa sun pentru programare. Intrebarea mea este oare ce analize trebuie sa facem inainte de operatie? Le facem la spital cand ne interneaza sau la facem pana in internare? Intreb deoarece eu acum sunt in concediu de odihna si o sa-mi vina cm exact cand termin concediul si as prefera daca e sa fac analizele internata pentru ca altfel nu ma pot invoi de la munca.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.