• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. Ion Ionut Adrian
De Delia pe 11 Octombrie 2011

Buna ziua, sunt noua pe acest site, am probleme nu pot sa raman insarcinata, am urmat la d.na doctor Denisa Protopopescu, este foarte de treaba, am facut multe analize dar nu s.a intamplat inca minunea si as vrea si parerea altui medic, cineva mi-a recomandat acest doctor pe Ion Ionut, si as vrea sa ajung si la el, as vrea sa stiu daca a mai urmat cineva la el pentru a ramane insarcinata si a si reusit. Multumesc frumos.

Multumiri domnului doctor
De TALEI LUMINITA pe 03 Octombrie 2011

Nu mai exista doctor in Romania care sa-si faca treaba cu toata daruinta, sa explice pacientului cu rabdare si pe intelesul lui, dar mai ales sa nu accepte niciun ban de la pacientii sai!
Multumiri si tot respectul!

Este un om exceptional
De Andreea pe 30 Septembrie 2011

Foarte rar se gasesc medici ca el. Este foarte calm, nu cere bani si isi face meseria cu drag. Bravo, domnule doctor!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Emi pe 07 Septembrie 2011

Am si eu o intrebare, daca m-a poate ajuta cineva. Cat costa o consultatie la dl. doctor. Multumesc.

Un medic exceptional
De Radu mariana pe 02 Septembrie 2011

Am fost la o consultatie si eco la domnul doctor la 10 luni dupa ce am nascut( nast a fost prin cezariana cu dr.Anca Florin). Am fost impresionata de calitatile profesionale, educationale si morale. Tariful foarte civilizat si uimitor de mic ptr. mine. Eram obisnuita sa dau 100 RON la dr.Anca ptr. 3 informatii si 10 min. cu indulgenta ptr. cons. si 400-500 ron eco dr.Pop Adrian. Al doilea bebe il voi naste cu siguranta cu Dr. Ion Ionut Adrian. Sunt convinsa 100% ca nu renunta nici o pac. la serv. dansului dupa prima consultatie.

Epidurala
De Andreea pe 01 Septembrie 2011

Buna tuturor. Va rog, cine poate sa-mi spuna, cat va costat o nastere naturala cu dl dr, adica cu asistente si epidurala. Multumesc anticipat.

Raspuns Analize
De Liliana pe 01 Septembrie 2011

Si eu am pierdut mai multe sarcini cu dl doctor. La inceput asa am zis si eu; dar nu am renuntat la dl doctor, m-am sfatuit cu dumnealui si la fiecare sarcina am mai facut "o tona de analize" si la urmatoarea "o alta tona" din ce in ce mai sofisticate si bineinteles din ce in ce mai scumpe, iar pana la urma tot le-am pierdut. Asa ca am ajuns la concluzia ca are dreptate, faci analize atunci cand este cazul, altfel timp si bani pierduti; Din pacate sunt si cauze pe care nu le putem cunoste atunci cand se pierde o sarcina.

Raspuns pentru Nastere
De Liliana pe 01 Septembrie 2011

Colaboreaza cu MedLife si Regina Maria. Incearca sa vorbesti cu dl doctor sa sa-i spui ca vrei sa nasti la o clinica privata. Succes!

Raspuns
De Camelia pe 31 August 2011

Da, domnul doctor Ion face colposcopie. Eu am facut de doua ori pana acum aceasta operatiune si voi continua, la recomandarea dumnealui, sa o fac in fiecare an.Nu sunt probleme grave insa trebuie tinute sub observatie. Este un bun profesionist asa cum mai toata lumea o spune pe acest forum.

A facut cineva o colposcopie la dansul?
De MIA MATEESCU pe 26 August 2011

Buna fetelor. Am si eu o intrebare daca poate sa-mi raspunda cineva. A facut cineva o colposcopie la dansul?

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.