• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Dr. bun
De Rodica pe 26 Februarie 2012

Buna Claudia! Ma bucur pentru tine ca te simti bine dupa operatie si iti doresc insanatosire grabnica! Se pare ca domnul dr. Ion este intr-adevar un medic excelent si un om deosebit! Abia astept sa-l intalnesc si eu saptamana viitoare cand am programata operatia de laparoscopie si sper sa iasa totul bine. Pe acest site am citit numai pareri de bine si cuvinte de lauda despre domnul dr, asa ca nu ma tem pentru ca sunt pe maini bune! Va doresc numai bine si bebei frumosi la toate!

Un medic deosebit
De Fulger Claudia Geanina pe 26 Februarie 2012

Buna, fetelor! Am 37 de ani, am avut o displazie severa a colului uterin si am fost operata de d-nul dr. Ion Ionut. Mi s-a facut histerectomie totala la paroscopic. Pot sa va spun ca mi-a fost foarte teama, dar dr. Ion a stiut sa ma faca sa vad totul altfel, sa vad doar partea buna a lucrurilor si sa am incredere ca totul va fi bine. M-am externat ieri, dar sunt destul de bine, astept sa ma recuperez total si totodata astept cu nerabdare rezultatul de la anatomo-patologic. Ca si concluzie va pot spune ca dr. Ion este un om si un medic special. Nu duce lipsa de paciente (este chiar foarte ocupat), dar il recomand cu mare drag. E mare lucru sa mai intalnesti in ziua de azi un medic care sa se comporte cu pacientele asa cum o face dr. Ion si sa fie si un adevarat profesionist. Pupici si multa sanatate!

Pentru Luysa
De Rodica pe 25 Februarie 2012

Nu ai pentru ce sa mi multumesti Luysa. Mi-a facut placere sa te pot ajuta. Sa dea Dumnezeu sanatate la toata lumea!

Pentru Rodica
De Luysa pe 25 Februarie 2012

Iti multumesc din suflet Rodica! Sa-ti dea Dzeu sanatate!

Pentru Luysa
De Rodica pe 25 Februarie 2012

Buna Luysa! Nr de tel de la cab particular este: 021 313 04 24. Bafta!

Multumesc Crina
De Lili pe 25 Februarie 2012

Multumesc mult pentru raspuns. E reconfortant. Numai bine va doresc.

Dr Ion Ionut
De Luysa pe 25 Februarie 2012

Am facut ieri histerosalpingografie si nu pot ramane insarcinata natural. Dna doctor mi l-a recomandat pe dr. Ion Ionut pentru inseminare artificiala. Puteti sa-mi spuneti daca are cabinet particular si sa-mi dati nr. de telefon al domnului doctor? Va multumesc, fetelor!

Pentru Crina
De RODICA pe 25 Februarie 2012

Buna Crina, iti multumesc pentru raspuns acum stiu ce am de facut. Trebuie sa duc o copie dupa chitanta si adeverinta de la CAS. Si bineinteles voi avea nevoie si de biletul de trimitere de la medicul de familie. Te pup!

Buna Rodica
De Crina pe 24 Februarie 2012

Nu am platit altceva in afara de ce v-am spus, eu sunt salariata. Am dus: adeverinta de la medicul de familie (bilet de trimitere), adeverinta medicala de la serviciu, buletinul si mi-au cerut si analizele de pana acum precum si razele de la anumite analize, ex HSG.
Daca nu esti salariata trebuie sa duci probabil un document care sa arate ca ti-ai platit asigurarile sociale, dar cel mai bine mai suni o data la spital la d-na Viorica Constantinescu si o intrebi.

Iti multumesc pentru gandurile bune. Imi face placere sa va povestesc pentru ca si eu, la randul meu, am citit si mi-au fost de folos multe informatii scrise de fete pe diverse site-uri.

Numai bine si voi reveni cu vesti.

Va pup!

Buna Crina
De Rodica pe 24 Februarie 2012

Ma bucur nespus ca esti atat de binedispusa dupa operatie, asta ne ajuta si pe noi cele care urmam. Cuvintele tale sunt mai mult decat minunate si informatiile pe care ni le-ai dat sunt foarte folositoare. Azi mi am facut si eu programare si urmeaza pe 5 martie sa ma internez. Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa ramai insarcinata cat mai repede si sa revii cu vesti bune, care sa ne incante sufletul, cat mai repede! Aaa! era sa uit, nu ne-ai spus cat te-a costat la spital (in afara de ce ai dat doctorului si anestezistei)? pentru ca au nu sunt salariata, dar platesc asigurare medicala si vroiam sa stiu, in conditiile astea cam cat m ar duce spitalizarea?

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.