• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Multumesc Gina
De Crina pe 24 Februarie 2012

Am uitat sa va zic ca NU trebuie sa aveti unghiile facute, altfel va vor da acetona sa vi le stergeti! Tebuie sa vada culoarea unghiilor in timpul operatiei. Va pup cu drag!

Pentru Crina
De GINA pe 24 Februarie 2012

Ma bucur ca ai scapat. Succes si sa dea Domnul sa faci un bebe frumos cat mai curand!

Buna Lili
De Crina pe 23 Februarie 2012

Lili, da, ni se face anestezie totala, nu simtiti nimic, stati linistite!

Sunt 3 taieturi mici mici, una langa buric si doua mai jos un pic. Domnul doctor chiar este un artist, adica taieturile sunt super mici si firele se reabsorb, se topesc pe dinauntru, nu e nevoie sa mergem apoi sa ni le scoata! Spre deosebire de cele care au fost operate de vestitul Marinescu, care nu e tocmai un artist, taieturile fiind mai mari si firele pe deasupra, ele fiind nevoite sa mearga ulterior sa li se scoata.

Mie la operatie mi-a facut doar driling ovarian, nu a gasit alte anomalii. Dar era, spre exemplu, si o fata care a mai facut laparoscopie cu altcineva anul trecut pentru endometrioza si acum, pentru ca a recidivat, a facut laparoscopie si cu dl Ion Ionut Adrian.

Intrebati-l orice pe domnul doctor si inainte si dupa operatie, e foarte sufletist si bucuros sa va ajute, e un om minunat si eu m-am rugat si ma rog pentru dansul si pentru familia dansului, merita tot ce e mai bun!

Incep sa ma gandesc deja la un al doilea cadou personalizat pentru dansul sau pentru sotia dansului - mai ales ca vine 8 martie -, vreau sa il surprind iarasi - nu ii ofer alte tipuri de cadouri pentru ca nu le primeste :)

Nu mai imi vine in minte acum ce sa va mai zic, mai intrebati-ma voi. Daca mai imi vine in cap ceva ce am uitat acum, o sa va scriu. Sa aveti la voi si niste cornuri, dulciuri, ca sa mancati dupa operatie, va va face bine.

Sa aveti toate analizele de pana acum pe care le aveti, inclusiv razele de la HSG, etc - vi le vor cere.

Va pup si aveti grija de voi, eu sunt foarte fericita si norocoasa ca sunt la domnul doctor si ma simt bine, am dormit azi la greu!

Pupici tuturor!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Crina pe 23 Februarie 2012

In prima zi de internare m-a chemat la dansa sefa de la Anestezie si am stat un pic de vorba.

Marti dimineata la 6 a venit o asistenta si m-a dus sa imi faca spalaturi vaginale - absolut nedureroase. Pe mine m-au luat marti dimineata la 7 si un sfert sus la reanimare; am stat acolo vreo 2 ore pana am intrat in operatie. Domnul doctor Ion a venit la mine si inainte de operatie si dupa, de cateva ori.

Aveti grija sa nu fiti racite si sa nu tusiti! Altfel e posibil sa va amane operatia - pentru ca va intubeaza si sa nu apara complicatii de la tuse (asta cu amanatul o va decide anestezista voastra).

A venit anestezista la patul meu sus la reanimare, s-a prezentat, mi-a pus cateva intrebari (eu i-am bagat in buzunar plicul cu 100 RON - unele au dat 150 sau 200 RON - dar eu zic ca 100 RON e suficient pentru ca practic ea da indicatii unei asistente in legatura cu cantitatea de anestezic pe care trebuie sa v-o administreze, nu il administreaza ea personal).

Apoi m-au luat in sala de operatie. M-am urcat pe o masa ginecologica, am urcat picioarele sus - am inteles ca nu pe masa asta ne opereaza - au inceput sa-mi administreze anestezicul si am adormit, nu stiu cand. Dupa ce m-au anesteziat, mi-au pus si sonda.

M-am trezit cand ma aduceau inapoi in sala de la reanimare, mi-au pus perfuzie si aveam sonda. Nu e adevarat ce am citit pe net legat de sonda, adica multe fete exagereaza: e doar o senzatie ca iti curge pipi intr-una, dar nu te doare acolo jos si nu m-a durut nici cand mi-au scos sonda. Au vazut ca sunt bine, a venit si domnul doctor la mine la pat de vreo doua ori, a mai glumit, a mai zis cate un banc, eu le spuneam tuturor ca sunt bine si ca nu am nici macar stari de voma. Alte fete aveau greturi si au vomitat, altele care s-au panicat le-a crescut pulsul si la fel au vomat - de-asta zic ca nu trebuie sa va fie absolut deloc frica ca nu aveti de ce!

Le-am zis ca vreau sa ma intorc jos in salon ca sunt bine. Dupa ce s-a terminat perfuzia mi-au dat drumul jos - m-a dus o infirmiera in scaunul cu rotile. M-am dus imediat la baie, am luat un prosop, l-am inmuiat un pic in apa si m-am sters pe picioare ca eram plina de iod pana la genunchi. Pe burta nu am dat ca aveam pansamentele.

Dupa operatie o sa va usture un pic cand faceti pipi si veti avea sangerari ca la ciclu - dar astea sunt absolut normale.

L-am intrebat pe domnul doctor referitor la pauza sexuala si a inceput sa rada cand i-am zis ca am citit pe net ce-au scris fetele ca trebuie repaus 2-4 saptamani. Mi-a confirmat ca putem relua activitatea sexuala dupa 2-3 zile! Asa ca maine seara i-am zis sotului ca il pun la treaba, ca sa nu se termine perioada de ovulatie :)

Domnul doctor a venit si seara dupa operatie sa ma vada si a venit si a doua zi - in ziua externarii, mi-a verificat burtica.

Eu i-am dat dansului 400 RON (alte fete dadeau pentru laparoscopie 400, 500 sau 600 RON dar eu zic ca 400 sunt suficienti - depinde cum considerati fiecare), am dat 100 RON anestezistei asa cum v-am zis, 50 RON d-nei Constantinescu, sefa asistentelor (sa-i dati banii de la inceput ca sa se poarte mai frumos cu voi), 10 RON unei doamne care mi-a facut toaleta, 10 RON doamnei de la reanimare care mi-a pus branula. Pe la colposcopie, radiologie sau spalaturi vaginale nu am mai dat banuti, desi ei erau super de treaba.

Trebuie sa aveti la voi pijamale, camasi de noapte, halat, papuci de plastic (sau 2 perechi de papuci - pentru ca veti mai traversa pavilioanele si pe afara), hartie igienica, tampoane, servetele umede, sapun, reviste, carti, elastice de prins parul, spirt eventual sa mai dezinfectati pe acolo - in pavilionul unde am fost internata nu s-a renovat inca si curatenia nu e chiar la mama ei acasa - dar la reanimare si la terapie intensiva e super frumos, acolo au renovat.

Dr Ion Ionut
De Lili pe 23 Februarie 2012

Buna Crina! Ma bucur sa aud ca esti incantata de dl doctor si personalul de acolo si sper din tot sufletul sa iti fie bine. Eu am programare la dansul saptamana viitoare si cel mai probabil urmeaza o laparoscopie pentru chist endometriozic. Cum a fost laparoscopia in sine? Se face cu anestezie totala? Poti sa imi zici ceva si de regimul "atentiilor"? Nu as vrea sa jignesc pe nimeni si nu prea stiu cum merg lucrurile de genul acesta. Daca poti scrie-mi te rog pe lilitofan27@gmail.com. Multumesc si multa sanatate.

Buna fetelor
De Crina pe 23 Februarie 2012

Va pup pe toate si vreau sa va impartasesc, asa cum v-am promis, experienta mea de la Giulesti legata de laparoscopie.

In primul rand vreau sa va spun ca sunt foarte incantata si de domnul doctor Ion si de tot personalul de acolo. Indiferent ca am dat sau nu bani toata lumea s-a purtat minunat.

M-am internat luni, pe 20 februarie, la prima ora la doamna Viorica Constantinescu. Luni mi-au luat sange pentru analize, mi-au facut colposcopie (nedureroasa, se uita in colul uterin) si radiologie pulmonara.

Pacientele domnului doctor Ion Ionut scapa de clisma, slava Domnului ca nu a fost nevoie sa fac clisma! Asa ca stati linistite!

O sa va dea mancare la spital: supa, cartofi cu branza la cuptor, dimineata ou fiert cu branza si iaurt.

E bine sa aveti la voi iaurt de baut sau de care va place voua, dar preferabil nu cu fructe, sa aveti supa, eventual biscuiti - eu am avut biscuiti digestivi si m-au ajutat sa "ies afara", sa aveti apa plata (exista apa si in spital, la magazin) si ceai neindulcit. Nu aveti voie fructe. Asistentele va vor spune ca, cu o zi inainte de operatie nu aveti voie dupa 4 dupa amiaza sa mai mancati. Eu zic ca e bine sa beti totusi niste iaurt si sa mancati ceva putin si usor si seara, pentru ca a doua zi e posibil sa stati aproape toata ziua nemancate si aveti nevoie de forta.

Cu o zi inainte de operatie puteti bea si cafea - au aparat in spital.

Sa nu va fie frica, sa nu va panicati pentru ca altfel veti avea probleme cu tensiunea sau altele.

In ziua operatiei, pana in operatie nu aveti voie sa beti sau sa mancati absolut deloc.

Pentru Ema
De Gina pe 22 Februarie 2012

Buna Ema, eu m-am dus direct la camera de garda luni 6 ianuarie. Era liber adica 2 gravidute si eu si ma primit fara sa ma intrebe de programare. Incearca pentru ca este foarte dragut si te rezolva. Succes.

Pentru crina
De Rodica pe 22 Februarie 2012

Buna Crina! Eu nu am mai intrat de mult pe forum, in primul rand vreau sa iti multumesc ca ai fost draguta si mi-ai raspuns la intrebare (in ianuarie) dar sa stii ca eu pana la urma m-am dus sambata la domnul doctor Ion la planning pt ca nu primisem niciun raspuns vineri si sa stii ca l-am gasit pe domnul doctor. Eu de fapt merg la o alta doctorita si trebuie sa fac laparoscopie, dar cum doctorita mea nu opereaza decat la sp euroclinic (regina maria) eu nu imi pot permite operatia acolo, asa ca doamna doctor m-a trimis la dr. Ion si nu stiam cum sa dau de dumnealui asa ca m-am dus sambata de dimineata eram prima la planning si m-a primit cu toate ca mi-a zis ca sambata este ziua sa libera si ca puteam sa nu-l gasesc acolo. Citind mesajele tale trimise altor fete am vazut ca si tu esti pentru laparo, asa ca iti urez insanatosire grabnica si te astept sa mi spui cum iti este dupa operatie, cum ai trecut peste, tot ce ti-au facut inainte de interventie, stii tu, micile detatii, te astept cu noi vesti.

Dr. Ion Ionut
De Ena pe 22 Februarie 2012

Buna Ema, poti sa mergi direct la camera de garda, il gasesti pe dl. dr. Ion in fiecare zi ( joia nu vine, cred) de la ora 14, pana la ora 17, la maternitatea Giulesti. Daca ajungi sa te opereze dansul, iti reface ovarul ca si cum nu ai avut niciodata o operatie. Multa sanatate si neaparat sa ajungi la dansul.

Solicit informatii
De Ema pe 22 Februarie 2012

Buna fetelor!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi. Saptamana trecuta mi s-au descoperit la un ecograf doua chisturi in ovarul stang ( unul de 4 cm si altul de aprox. 5 cm). Am fost la doi medici in Valcea ( localitatea in care locuiesc). Un medic mi-a dat vitaminele A si E ( dupa ce in prealabil imi spusese ca poate am cancer si e de scos ovarul integral) si cel de-al doilea medic mi-a dat Duphaston, Vitamina E si Ibuprofen -analgezic incepand cu a 15-a zi de menstruatie. Eu am facut in 2010 o operatie la plamani ( o tumora benigna din fericire, daca pot sa spun asa) si citind efectele ingrozitoare ale Duphaston-ului am decis sa nu il iau. Vreau sa ajung la domnul doctor Ion Ionut Adrian insa nu reusesc sa imi fac programare. Am sunat acum 2 zile si mi s-a spus sa sun dupa 15 martie ca sa ma programeze in aprilie. Citind postarile voastre am vazut ca o fata a reusit sa se programeze pe 12 martie. Ajutati-ma si pe mine cu un sfat, va rog! Daca merg la camera de garda ma baga in seama domnul doctor, chiar daca nu am programare?Va rog sa imi impartasiti din experienta voastra, cele care ati facut laparoscopii pentru scoaterea chisturilor. Ti se scoate si ovarul, sau doar chisturile? Mai poti face bebe dupa aceea? Doare aceasta operatie? Va multumesc si va doresc multa sanatate tuturor!

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.