• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Sincere condoleante!
De Lorena pe 18 Noiembrie 2013

Cu siguranta nu exista cuvinte pentru a putea alina durerea domnului doctor. Nu putem decat sa-l rugam pe Bunul Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere pentru a depasi aceasta perioada extrem de grea.

Sincere condoleante domnule doctor si va rugam sa reveniti cat mai curand la meseria dvs. pentru care aveti atata vocatie si pe care o practicati cu pasiune si inalt profesionalism.
Lacrimi si flori pentru sotia dvs. si Dumnezeu sa o aiba in paza.

Gand bun
De Andra pe 15 Noiembrie 2013

Am 2 nasteri cu dl.doctor. Un suflet cald si bun! Un profesionist! Imi pare tare rau de cele intamplate. Condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca pe sotia dvs. Sanatate si multa putere!

Gand bun
De Catalina pe 14 Noiembrie 2013

Domnul doctor Ion este un medic extraordinar. Nu cred sa fi intalnit in viata un medic mai decicat pacientelor sale. Ii multumesc dumnealui pentru grija si atentia oferita atat cat pe timpul consultatiilor de rutina, dar si ca pacienta operata la spital. Acest mesaj se indreapta catre omul Ion Ionut.

Dumnezeu sa o aiba in paza pe sotia dumnealui si sa ii dea puterea necesara pentru a trece peste acest greu moment. Sincere condoleante domnule doctor! Gandurile mele, dar si ale mamei se indreapra catre dumneavoastra si catre familia dumneavoastra!

Un om de inalta tinuta morala si profesionala
De Margareta pe 13 Noiembrie 2013

Nu imi gasesc cuvintele pentru a incerca sa alin durerea acestui om. Sunt in asentimentul meu toate prietenele si cunostintele care au beneficiat de tratamente, sfaturi, discretie si delicatete ( pe care de multe ori nu o gasim in relatia noastra cu sotul sau prietenul). Va multumim dl. doctor, sunteti un om de inalta tinuta morala si profesionala si va rugam sa reveniti cat mai curand printre noi, cei care avem inca mare nevoie de dvs. Dumnezeu sa o aiba in paza pe sotia dvs. si sa va dea sanatate si putere sa va gasiti linistea.

Un medic exceptional, asa este!!
De Alexandra pe 13 Noiembrie 2013

Stiti cumva cand se va ocupa din nou de gravidute sau de viitoare mamici? Am nascut si eu cu dansul si as vrea din nou un copil. Sotia este bolnava? Asa inteleg din ce s-a postat aici. Sanatate multa!

Un medic exceptional!
De Gciobota pe 12 Noiembrie 2013

Dumnezeu sa ii dea incredere, sanatate si putere sa treaca cu bine in incercarea cu sotia dansului!

Impresionant!
De Irina.bl pe 02 Noiembrie 2013

Impresionant tot ce citesc aici despre Dl. Dr. Ion Ionut, sper sa am norocul sa ajung la o consultatie la dansul. Dupa doua sarcini oprite in evolutie sper ca dansul sa ma indrume astfel incat sa duc sarcina la termen. Sanatate fetelor!

Un model de urmat
De Gabriela pe 30 Octombrie 2013

Sunt o fosta pacienta a domnului doctor, medic la randul meu, si de cand l-am cunoscut pe dansul mi-am schimbat comportamentul fata de pacientii mei, incercand sa ma comport la fel de frumos si de uman ca si dansul. Este un exemplu bun de urmat. Multa sanatate.

Dr Ion Ionut
De Diana Constantin pe 23 Octombrie 2013

Un doctor exceptional. Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate sa profeseze in continuare, ca rar intalnim doctori in Romania ca dansul.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Cristina pe 23 Octombrie 2013

Buna Ionelia, dl doctor mai vine la spital in zilele de luni, miercuri si vineri, coboara la camera de garda in jur de ora 12, dar nu se mai ocupa decat de gravidele pe care le mai are in evidenta si de lehuze. Asa spun asistentele de fiecare data, nu stiu daca dansul mai vede si foste paciente odata ajunse acolo, merita sa incerci.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.