• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Program dr. Ion Ionut
De Elena pe 26 Noiembrie 2013

Fetelor, cele care ajungeti la dl. doctor, va rog fiti dragute si reveniti cu informatii mai clare despre programul dlui doctor; vine zilnic la spital? Consulta toate pacientele care-l asteapta sau numai gravidutele luate deja in evidenta? Ati aflat cand va lua din nou gravidute in evidenta?

Suntem multe paciente care avem nevoie de dumnealui si aceste raspunsuri ne-ar ajuta foarte mult.

Cat despre domnul doctor, tot respectul si de acum inainte sa ai aiba parte numai de lucruri bune in viata dumnealui si multa, multa sanatate.

Un medic exceptional, chiar si acum
De CristianaI pe 25 Noiembrie 2013

Am fost astazi la camera de garda. Am asteptat cateva ore, insa dl doctor a venit. A salutat pe toata lumea si a zambit. Si-a continuat programul in mod obisnuit. A vazut gravide si apoi pe restul. Din pacate, nu mai ia in evidenta gravide noi. Nici macar foste paciente cum este si cazul meu. In rest, este acelasi dr minunat pe care il stim.

Ii doresc multa sanatate si asteptam sa isi reia complet activitatea.

Ganduri bune
De Marinav pe 22 Noiembrie 2013

Numai ganduri bune si sincere pentru domnul doctor. Un om de exceptie! Si daca l-ati gasit la camera de garda era acelasi dr. pe care il stim noi?

Gand bun
De Cornelia pe 22 Noiembrie 2013

Sincere condoleante si Dumnezeu s-o aiba in paza.

Dr. Ion Ionut
De Pandelescu alina pe 22 Noiembrie 2013

Eu am fost astazi la camera de garda si a fost dl doctor.

Un medic exceptional!
De Gciobota pe 19 Noiembrie 2013

Stie cineva care este religia Dl doctor, de ce religie este?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Pandelescu A pe 19 Noiembrie 2013

Ok, anunt daca reusesc sa dau de dl dr.

Rugaminte pentru dna Pandelescu A.
De Elena pe 19 Noiembrie 2013

Va rog sa aveti amabilitatea, daca mergeti saptamana viitoare la dl. doctor, sa ne informati si pe noi celelalte paciente care avem nevoie de dumnealui, daca si-a reluat activitatea la spital. Nu aveati cum sa-l gasiti vinerea trecuta, intrucat cu o zi inainte isi inmormantase sotia. Sanatate multa si asteptam sa postati dupa vizita la dl. doctor.

Condoleante!
De Diana Constantin pe 19 Noiembrie 2013

Sa va dea Dumnezeu rabdare si multa sanatate pentru ca sunteti un om cu adevarat iubit de oameni pentru meseria pe care o practicati cu suflet si daruire.

Condoleante!
De Pandelescu A pe 19 Noiembrie 2013

Off! Cand s-a intamplat asta? Eu urmeaza sa merg la dl dr. saptamana viitoare (vineri nu l-am gasit).

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.