• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Conizatie
De Mara pe 02 Ianuarie 2014

Buna Floriana. Parerea mea, ca fosta pacienta a dr-ului Ion este sa mergi la alt medic pentru problema ta: sunt destui. Da, dr. Ion este un om minunat, dar date fiind problemele de natura personala, acestea pot afecta si capacitatea de lucru. Probabil opinia mea nu va fi impartasita, este optiunea ta pana la urma, dar si sanatatea ta. Multa sanatate!

Conizatie
De Floriana pe 02 Ianuarie 2014

Am facut un erad la dl doctor Ion Ionut mi s-au trimis analize la biopsie, iar rezultatul nu a iesit bine deloc. In urma analizelor de la biopsie mi sa recomandat o alta analiza IHC si la aceasta a iesit mai prost decat la biopsie. Precizez ca am microbul HPV, iar in urma acestor analize mi s-a recomandat sa fac o interventie nunita conizatie. Eu am mare incredere in dl doctor, dar cunostintele imi recomanda sa merg la alt medic care este specializat pe col. Imi zic ca dl doctor este foarte bun in problemele cu manicile insarcinate, dar nu in interventi pe col. Va rog din suflet dati-mi un raspuns. Sunt disperata.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Floriana pe 02 Ianuarie 2014

A facut cineva conizatie la dl doctor Ion Ionut?

Urare de sarbatori
De Camelia pe 30 Decembrie 2013

Om minunat, iti dorim sa gasesti leacul pentru vindecarea sufletului, sa ramai asa cum te-am cunoscut, noi, pacientele carora ne-ai schimbat viata si sa primesti cel putin jumatate din ceea ce daruiesti! Oricat de mult ti-am multumi, tot este prea putin!

O minune de OM!
De Mihaela B. pe 24 Decembrie 2013

O minune......de OM!<br><br>Titlul este mai mult decat sugestiv: cu totii indeplinim in viata anumite roluri - tata, sot, prieten, coleg, medic, insa inainte de toate, rolul reprezentativ pentru domnul Ion Ionut Adrian este acela de a fi OM. O minune a fost faptul ca, in urma cu aproximativ 10 ani l-am intalnit pe acest OM, un profesionist desavarsit, care a fost alaturi de mine la bine si la rau: binele - venirea pe lume a minunii mele, in anul 2005 (un baiat divin, care imi aduce zambetul pe buze in fiecare zi si imi da putere sa merg mai departe, infruntand toate obstacolele vietii); raul - o boala cumplita, care din nefericire s-a cazat anul acesta in organismul mamei mele (cea de a doua minune din viata mea), iar domnul doctor a intervenit chirurgical. Cuvintele noastre sunt prea mici, raportate la faptele dvs. marete. Pentru toate acestea si pentru cele ce vor urma, Va multumim!

Cel mai bun doctor
De Carmen pe 24 Decembrie 2013

Cel mai bun si cel mai sufletist doctor din tot spitalul Giulesti. Cele peste 600 de pareri de bine si multumiri de pe acest site confirma acest lucru. Ii dorim un Craciun linistit si multa sanatate!!!

Un om minunat
De Mihaela E. pe 03 Decembrie 2013

Imi pare foarte rau pentru dl.doctor. Dumnezeu sa o odihneasca pe dna. Ion. Domnului doctor ii doresc pace si nadejde. Este un om minunat, un doctor si un terapeut exceptional.

Toate cele bune!
De Madalina pe 28 Noiembrie 2013

Imi pare foarte rau, nu am stiut ca sotia dansului a murit, condoleante din toata inima, ce rau imi pare. Uu super doctor, sincer nu am mai intalnit pana acum, ii doresc sa ii dea Dumnezeu numai lucruri bune si realizari pe toate planurile.Ii multumesc din tot sufletul pentru ca m-a ajutat sa aduc pe lume cu usurinta, fara dureri un baietel sanatos si frumos. Sa-i ajute Dumnezeu!Inca odata sincere condoleante!

Un doctor de exceptie
De Mirela pe 28 Noiembrie 2013

Multumesc din suflet pentru comoara vietii mele.

Program
De CristianaI pe 26 Noiembrie 2013

Programul este acelasi. Luni, Miercuri, Vineri la camera de garda incepand cu ora 12. Insa poate fi si ora 14. Consulta intai gravidele deja luate in evidenta si apoi alte paciente. Cel putin asa a facut ieri. Insa nu mai ia gravide noi in evidenta. Am intrebat personal. Sunt fosta pacienta a domnului doctor, aflata acum la a doua sarcina. Raspunsul a fost scurt: nu in urmatoarea perioada si nu stiu ce sa va spun nici pe viitor. Voi incerca din nou la anul, insa nu cred ca mai am sanse. Sarcina ar fi destul de avansata atuNci, cam 4 luni si ceva. Eu personal nu mi-am pierdut speranta, nici dupa refuzul de ieri.

Ii multumesc domnului doctor pentru tot ceea ce a facut pentu mine, pentru ca mi-a transformat teama in incredere, pentru ca am reusit sa nasc natural si usor fara niciun fel de anestezie.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon Spital Giulesti:

021.316.12.79 / 021.303.5054 / 021.316.1273

Cabinet particular: 021 796 28 48 / 0787 651 616
Site www.panaitsarbu.ro
Email ion.ionut@panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.