• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ion Ionut Adrian
877 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual; maternitate

Dr. Ion Ionut Adrian

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Dr. Ion Ionut Adrian - medic primar obstetrica-ginecologie
sef de sectie Obstetrica Ginecologie IV, Spitalul clinic de obstetrica-ginecologie prof. dr. Panait Sarbu (Giulesti).

Competente:

Laparoscopie ginecologica
Histeroscopie
Ecografie ginecologica si obstetricala
Colposcopie si citodiagnostic
Infertilitatea cuplului
Planificare familiala si contraceptie

Obstetrica Ginecologie IV

Spitalul Clinic Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti)

Cabinet particular din sector 6, str. Anibal Teohari Prof. DR., nr.9 - GYNECOHEALTH SRL. TEL 021 796 28 48 / 0787 651 616

Opinii utilizatori

Vesti noi
De Gina Ovedenie pe 14 Ianuarie 2014

Buna ziua! Mai are cineva informatii despre starea Dlui Dr Ion? A revenit la programul lui obisnuit, a inceput sa ia gravide in evidenta? Urmeaza sa merg la un control de rutina si cat de curand avem planificat un bebe, primul nascut acum un an tot cu dumnealui. Multumesc!

Un super om
De Mary pe 13 Ianuarie 2014

Dl. dr . nu cere bani si ia foarte greu la insistente. Mi-a urmarit sarcina obtinuta prin fiv acum 4 ani si niciodata nu a pretins nimic, un super medic si om. Anul trecut, n-am mai avut norocul de a-mi urmarii sarcina din cauza problemelor cu sotia, mi-a umarit dr. Deva, fostul sau rezident. Mai am 6 saptamani pana la nastere. Acum am aflat de sotia dansului. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de dumnealui.

La multi ani, domnule doctor!
De C.B. pe 07 Ianuarie 2014

La multi ani, domnule doctor!

Pentru Elena
De Floriana pe 06 Ianuarie 2014

Te rog din suflet, imi poti spune ce fel de anestezie ti-a facut la conizatie? Aceasta este adresa mea de e-mail voicu.gabriela82@yahoo.com. Conizatia am facut-o pe data de 03.10.2013.
As dori sa te mai intreb anumite lucruri, dar care nu este profi sa vb aici. Mersi frumos si o zi buna.

Pentru Elena
De Floriana pe 06 Ianuarie 2014

Scuze pentru greselile de ortografie, dar nu mai stiu nici ce vorbesc. Vreua sa cred ca trec cu bine peste problema asta. Sunt disperata si imi e teama sa mai merg si la servici sa nu fac greseli in acte. Mersi.

Pentru Floriana
De Elena pe 06 Ianuarie 2014

Draga mea,

Eu am facut o conizatie si alte 3 operatii cu dl. doctor Ion Ionut si toate au fost realizate cu profesionalismul care-l caracterizeaza si de fiecare data recuperarea postoperatorie a fost rapida. Mentionez ca nu a fost vorba de cezariene (precizez lucrul acesta, deoarece am citit o parere conform careia dl. doctor este foarte bun doar in urmarirea sarcinii, ceea ce este complet gresit).

Dl. doctor Ion este un medic cu har de la Dumnezeu, un profesionalist desavarsit cum putini mai avem in tara.

Dumnezeu sa-i dea putere sa-si regaseasca linistea si echilibrul sufletesc si sa ramana acelasi OM MINUNAT pe care-l cunoaste.

Sfatul meu este sa mergi in continuare cu incredere la dansul. Multa sanatate!

PS. Poti sa-mi spui cand ai facut erad-ul cu dansul?

Dr. Ion Ionut Adrian
De Floriana pe 04 Ianuarie 2014

Mersi pentru raspuns si pentru sfaturi. In prima zi de menstra sun sa ma programez pentru interventie, sper sa iasa totul bine si biopsia. Asta ma sperie cel mai rau. Imi doresc un bebe si imi pun totusi un semn de intrebare ca sotului mi-a spus ca nu are ce tratament sa ii dea si o alta tipa mi-a spus ca sotului ei, doamna doctor Tarlea de la Sanador mi-a zis ca a facut tratament cu aldora si ei dupa conizatie dupa tratament cu aldora. Chiar nu nai stiu nimic. O sa l mai intreb pe dl doctor si de acest tratament. Mersi din suflet.

Dr. Ion Ionut Adrian
De Gina pe 03 Ianuarie 2014

Buna! Conform site-ului spitalului Panait Sarbu, Dl Dr. Ion este specialist si in Colposcopie si Citodiagnostic. In plus de asta, din cate am ajuns sa il cunosc pe dl dr, este tipul de medic ce nu se lasa afectat de problemele personale, altfel ar fi trebuit sa dea gres cu multe cazuri cat timp a fost sotia bolnava, inca un aspect este acela ca nu se baga in probleme pe care nu le stapaneste total, isi accepta nivelul si indruma catre alti specialisti fara nicio problema. Eu zic sa mergi cu incredere tot la el si sa vezi ce spune. Sanatate!

ref la conizatie
De Gina pe 03 Ianuarie 2014

Buna! Conform site ului spitalului Panait Sarbu, Dl Dr Ion este specialist si in Colposcopie si Citodiagnostic. In plus de asta, din cate am ajuns sa il cunosc pe dl dr, este tipul de medic ce nu se lasa afectat de problemele personale, altfel ar fi trebuit sa dea gres cu multe cazuri cat timp a fost sotia bolnava... inca un aspecy este acela ca nu se baga in probleme pe care nu le stapaneste total, isi accepta nivelul si indruma catre alti specialisti fara nicio problema. Eu zic sa mergicu incredere tot la el si sa vezi ce spune. Sanatate!

Dr. Ion Ionut Adrian
De Floriana pe 03 Ianuarie 2014

Ai avut experienta neplacuta cu dl doctor sau date fiind problemele dl doctor cu sotia acesta ar fi motivul? Multumesc din suflet pentru sfat, dar chiar mi-as dori sa aflu daca are experienta pe problemele de col. Multumesc din suflet pentru raspuns.

Contact Dr. Ion Ionut Adrian

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.panaitsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.