• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Maria pe 10 August 2016

Cazarea la doamna Ghyongy este 33 euro

Fiv
De Ana pe 10 August 2016

Cat costa cazarea la dna Gheonghi?

Fiv
De Ana pe 09 August 2016

Succes fetelor care doriti sa imi dati detalii despre cazare, tratament, imi puteti scrie pe adresa de mail:anamaria_osman@yahoo.com

Fiv
De Maria pe 05 August 2016

La doamna Ghyongy este foarte frumos si placut. O atmosfera placuta...te simti ca si acasa! Mult succes!

Buna
De Maria pe 05 August 2016

Buna fetele. Am 28 de ani si nu am nici o problema...toate analizele mele si ale sotului sunt bune, singura problema ca eu nu ma intalnesc cu sotul in perioada fertila (din cauza job-ului)...din cauza aceasta am apelat la Fiv la Szeged. Am plecat cu mare incredere si sigura ca voi reusi pt ca zadori nea intrebat "ce cautati aici ca puteti face copii normal". Fina mea a fost acolo de 3 ori si nu a reusit. Eu incurajez toate fetele sa mearga, sa incerce, Este o experienta placuta...iar Szeged este frumos. Sa va ajute Dumnezeu pe toate!

Fiv
De Alexandra pe 04 August 2016

Eu sunt din Sibiu. Si noi tot la ea vom sta cazati,sper sa fie ok. Pastram legatura :)

Fiv
De Ioana1981 pe 04 August 2016

Da, Alexandra, la fel ca si tine. Voi mai merge odata inainte de fiv. Doar ca mie imi vine menstra sa sf lunii. Tinem legatura si poate ne sincronizam si ne vedem acolo, macar pt cateva zile. De unde esti? Eu din Buc. Eu voi sta la dna Gheonghi. Este la 5 min de clinica.

Fiv
De Alexandra pe 04 August 2016

Ioana si tu mergi intre zilele 10-18 pt consult,apoi urmatoarea mensta incepi tratamentul hormonal si mergi pt procedura.deci inca o consultatie inainte de fiv

Fiv
De Alexandra pe 04 August 2016

Eu incep anticonceptionalele in august in a 2 a zi de menstruatie,iar intre a 12 a si a 18 a zi merg la ecografie,si tot atunci imi prescrie si tratamentul hormonal pe care il incep la menstruatia din septembrie. Iar in septembrie in a 5 a zi de menstruatie merg acolo si raman pt monitorizari si procedura. Cred ca e acelasi protocol.

fiv
De Mia pe 04 August 2016

Tratamentul este pe 2 luni și în septembrie va trebui sa merg pentru fiv.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.