• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Fiv
De Ioana1981 pe 13 August 2016

Iti las adresaea de email ioanaclaudiaene@yahoo.com si imi poti lasa tu nr de tel acolo si te sun eu

Fiv
De Alexandra pe 13 August 2016

Fetelor nici mie nu mi-a cerut dr zadori aceasta analiza, histeroscopie. Acum nu vreau sa ma mai abat de la drum,de marti incep anticonceptionalele si vitaminele. Niciun doctor,la niciun control,nu a suspectat ca ar fi probleme de asa natura. Noi stim ca problema este la sotul meu si sper sa fie doar atat. Sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine! Va pup

fiv
De Lili pe 13 August 2016

Daca ei recomanda histerografia de diagnostic inseamna ca la ecograf nu se vede tot ce ar trebui, de aceea este mai bine sa o faci. Eu am facut-o acum 2 luni si a fost ok, urmeaza sa fac fiv in septembrie la szeged. Si eu l-am intrebat pe dl Zadori daca recomanda sa fac aceasta interventie inainte de fiv si i-am trimis scanata recomandarea medicului meu. La randul lui a recomandat sa fac histerografia, apoi dupa o luna de la interventie m-a chemat la control pentru reluarea fiv. Am aflat ca trebuie sa fac histerografia cu 2 zile inainte de a incepe injectiile de stimulare, de aceea l-am intrebat mai intai pe dr Zadori ce ar fi mai bine sa fac. Multa bafta! Daca doresti sa povestim, lasa-mi nr tau de tel. :)

Fiv.
De Ioana1981 pe 13 August 2016

Mi-am adus aminte Lili. Tu mergi in sept pt fiv... Scuze

Fiv
De Ioana1981 pe 13 August 2016

Eu cate eco am facut la multi dr buni din bucuresti si nici dr zadori nu ar fi vazut nimic. Dar pt linistea mea si la recomandarea doctorului meu din tara as vrea sa o fac. Nu stiam ca trebuie sa treaca 2 cicluri. Ii voi transmite dr Zadori un mail in care ii voi spune ca prefer sa fac histero inainte de fiv... Si sa vedem ce imi spune despre cand ar trebui sa fac fiv-ul apoi. Tu ai facut fiv -ul in ungaria? Sau urmeaza sa il faci?

fiv
De Lili pe 13 August 2016

Da la mine se vedea acel sept la ecografie, intre timp facusem in Romania mai multe ecografii si o radiografie a trompelor uterine, insa nimeni nu imi spusese ca am vreo problema in cavitatea uterina, nici macar la ecografia facuta la kaali la primul consult. Oricum histeroscopia este bine de facut pentru un diagnostic corect. Trebuie sa treaca apoi 2 cicluri pana cand poti face fiv, dar cresc sansele de reusita. Nu este o problema anestezia, nu afecteaza nimic. Eu am ramas surprinsa cand mi-a spus medicul ca am acel sept, iar el era surprins fiindca nimeni pana atunci nu imi spusese asta. Conteaza foarte mult experienta medicului care face ecografia. Medicii specializati pe fertilizari cred ca sunt concentrati mai mult pe vizualizarea ovarelor, pana la urma ei iti fac fertilizarea, lasand treaba cu evolutia sarcinii in seama medicilor ginecologi care te urmaresc.

Fiv
De Ioana1981 pe 13 August 2016

Inteleg, dar tie ti-a recomandat pt ca aveai acel sept. Mie din szeged nu mi-a recomandat dar doctora mea mi-a recomandat sa fac doar ca investigatie, nu ca ar fi o problema. Histeroscopie diagnostica. La noi in tara se face la toate pacientele care fac fiv in romania. Eu inclin sa o fac, dar ma intreb de ce dr din Szeged nu mi-a recomandat... Si trebuie sa ma interesez daca 2 anestezii la diferenta de 1 luna imi afecteaza... Si la histeroscopie se face. Ar trebui sa fac histero la inceputul lui sept si pt fiv merg la inceputul lui august. Nu stiu daca sa o fac sau nu...

Histeroscopie
De Lili pe 13 August 2016

Buna , Ioana! Eu am facut histeroscopie pentru indepartarea unui sept, la recomandarea medicului meu ginecolog, ajunsesem la el pentru papanicolau inainte de a incepe fiv. El a spus ca nu e ok sa fac fiv inainte de a rezolva aceasta problema. Procedura nu e complicata, la spitalul din szeged am facut. Dupa o saptamana de repaus am revenit la birou. Dupa aceasta interventie cresc sansele de a obtine sarcina natural.

Fiv
De Ioana1981 pe 12 August 2016

Fetelor, vi s-a recomandat de catre dr Zadori inainte de procedura FIV sa faceti histeroscopie? Mie nu mi-a recomandat, dar doctora mea mi-a recomandat sa fac pentru a exclude orice risc care ar impiedica implandarea si la histeroscopie se vede cel mai bine cavitatea uterului. Am mai observat ca la noi in tara aceasta investigatie este obligatorie inainte de procedura FIV.

Fiv
De Ana pe 10 August 2016

Multumesc Maria

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.