• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!

Institutul Kaali fertilizare in vitro

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 /...

Institutul Kaali fertilizare in vitro din Ungaria (Szeged) este unul din centrele de fertilizare in vitro cu cea mai mare experinta din lume, care in urma tratamenteleor reusite a facut sa se nasca peste 15.000 de copii.

Sedii:

Sediul din Budapesta:

Istenhegyi ut 54/A, 1125 Budapest, Hungary
Telefon: 3612.022.802 / 3612.022.388 / 3612.022.296
Fax: 36-1-214.6050

Sediul din Szeged:

6725 Szeged, Semmelweis u.1.
Director medical Prof. Dr. Pál Attila
Telefon / Fax: +3662.423.623

control ginecologic;
examinarea infertilitatii masculine (andrologie);
examinari hormonale;
ecografie;
examinari ale permeabilitatii oviductului;
examinarea uterului;
definirea graviditatii (ecograf, hormonal);
inseminare artificiala cu gamet propriu;
inseminare artificiala cu gametul donorului;
tratamente hormonale ale infertilitatii

fertilizare in vitro

Prof. Dr. Steven G. Kaáli
Membru al Academiei de Stiinte a Ungariei;
Prof. Dr. Bernard Artúr

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 3662.423.623

Opinii utilizatori

Pentru Ioana1981
De Christina pe 20 August 2016

Ioana,scuze pentru răspunsul întârziat. Cred ca am probleme cu semnalul. Nu ma deranjează sa comunicam.Dacă vrei da-mi adresa ta de mail .

Fiv
De Ioana1981 pe 19 August 2016

Bafta Christina!!! Si eu voi merge, dar la sf lui septembrie... Mi-ar fi placut sa merg cu tine dar nu ne sincronizam... Cu cine faci FIV-ul? sa ne mai scrii si nou? Te deranjeaza daca mai povestim pe mail?

Colega de cazare
De Christina pe 19 August 2016

Bună ziua! Sunt programata pentru fertilizare în vitro la Szeged la începutul lui septembrie .Caut colega de apartament sau camera la cazare pentru a împărți cheltuielile . Sunt din Tg.Jiu, România.Putem vorbi la telefon sau pe e-mail cristielena42@yahoo.com.

10
De DUMITRU STAICU ELENA pe 17 August 2016

Da. am fost in 2006 si am o fetita de 9 ani .Am reusit de prima data . BAFTA TUTUROR

Fiv
De Ioana1981 pe 15 August 2016

Mi-a raspuns si mie azi

Fiv
De Alexandra pe 13 August 2016

Ioana mie astazi mi-a raspuns la mail. Aveam o neclaritate in legatura cu niste analize hormonale. Incearca sa pui la subiectul mailului ceva sugestiv sa-i dai de inteles ca ai fost la el la primul consult.Nici mie nu mi-a raspuns la mail pana sa merg la primul consult.Astazi era chiar urgent sa-mi raspunda caci nu stiam cum sa procedez si era contra timp. Bafta!

Fiv
De Ioana1981 pe 13 August 2016

Se poate sa ai dreptate. El nici cand nu e in concediu nu raspunde...

Fiv
De Lara pe 13 August 2016

Ar putea să nu îți răspunda,e în concediu

Fiv
De Ioana1981 pe 13 August 2016

I-am transmis mail dr Zadori. Astept sa imi raspunda. Si eu inclin sa i fac si ma asteptam si dl dr sa o recomande. De aceea sunt in dubiu...

Fiv
De Lara pe 13 August 2016

Ioana sfatul meu este să faci histeroscopia diagnostica,eu am facuto fara anestezie,doctorul nu recomanda pentru că e scumpă...lam întrebat si eu..Dar pentru a fi mai sigură fao.... există polipi care nu se vad la ecograf,dar împiedică implantarea embrionului.

Contact Institutul Kaali fertilizare in vitro

Adresa

-

Site www.kaali.hu/ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.